FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a mărit lista! Oficialii Stelei recunosc: "Gigi vrea 10 jucători" » Descrierea țintelor campioanei României

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2015 18:37

Președintele de onoare al Stelei, Viorel Păunescu, a recunoscut că lista lui Gigi Becali s-a mărit. Steaua va lua în această vară 10 jucători și nu se va întări doar pentru prezent, ci și pentru viitor. 

"Gigi vrea să aducă imediat 5 jucători care să intre rapid la joc și 5 jucători tineri. Ceilalți 5 tineri pe care îi vrea joacă la echipele lor, dar Steaua e altceva. 

Așa mi-a zis mie Gigi! Probabil va lua jucători pe care îi cunoaște bine, care să poată juca la un nivel înalt. Rădoi i-a ales.

Mirel poate face performanță, vă dați seama că el va avea și o relație excelentă cu Gigi Becali. Nu va avea nici o problemă! Gigi vrea echipă de Liga Campionilor! Va lua tot ce e mai bun", a zis Viorel Păunescu la Digi. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
1061763967186259
Savi Bratescu  •  02 Iunie 2015, 16:41

MICHELLE PLATINI ,President UEFA; STEAUA Bucharest reste for AL SUPORTERS REALLY PATRIOTIC ROUMAIN MEMBRE COTISANTS,saime STRUCTURES comr a FC BARCELONA,white STAFF ALL GENERALS and STAFF TEHNIQUES white ALL STAES GLORY,HELMUTH DUCKASAM,GABY BALINT,costel galca ,ionel GANEA......Rest jiji becali white shis FAMYLLY GOOOOOOOOOOOOOOOOOO are MAKE RETROGRADATION white FCSB fcsb PIPERA in DIVISION........LIGA ,,0,,ZERRO ,, to begene quartier.ORDIN; decission FANALE EXECUTION jiji becali goooooooooooooo in PIPERA city.TODAY UEFA gave STOP acces entre to jiji becali an shis FAMYLI.TRANSFERT DEFINITIV TODAY.ARMY STEAUA EXECUTION FRF LPF EXECUTION.FIFA UEFA FAYR PLAY.

widoqq
widoqq  •  02 Iunie 2015, 12:41

Cand era ciobanul in puscarie nu putzea asa de rau a *** si a prostie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  02 Iunie 2015, 01:01

Daca din cei 10 aduce macar 3-4 peste ceea ce are FCSB in momentul de fata atunci poate spera la o caligicate in grupele UCL. Daca toti cei adusi o sa fie la ori sub nivelul actual atunci se poate ruga la o grupa mai slaba decat anul trecut in Europa League.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close