FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

S-a prăbușit complet! Nu-l vrea nimeni pe Alibec » Dezvăluiri de ultimă oră despre prăpastia în care a ajuns atacantul FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 22 martie 2018 10:55

Florin Lovin, agentul lui Denis Alibec, a recunoscut în premieră că a încercat inclusiv în această vară să-l transfere pe atacantul de 27 de ani la o altă echipă, dar acesta nu a fost dorit de nimeni.

În urmă cu doi ani, Denis Alibec era declarat cel mai bun fotbalist român în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor. Acum, e doar umbra fotbalistului care-și trecea numele pe o listă cu superfotbaliști ca Dobrin, Hagi, Balaci sau Gică Popescu. Atacantul de 27 de ani are un sezon jenant, cu un singur gol marcat în prima ligă în tricoul FCSB în cele 28 de etape scurse până acum. "Cel mai mare handicap al lui Alibec e că nu scapă de nişte kilograme. Care se văd inclusiv de la televizor. Aici e vorba de voinţă. Nu poţi să dai randament sută la sută dacă nu îndeplineşti nişte condiţii" sună verdictul lui Gabi Balint, analist la TV DigiSport.

2.200.000 €este cota lui Denis Alibec, potrivt transfermarkt.de

Gheorghe Mulțescu crede că Denis are probleme în primul rând din cauza comportamentului său. Chiar și la ultimul meci, cu CFR, Alibec a țipat nervos și-a gesticulat în direcția lui Dică. "Tu pe mine mă scoţi, mă?!", s-a putut citi pe buzele fotbalistului. "Dacă nu te adaptezi la disciplina de echipă şi la ceea ce se doreşte la formaţia unde joci, lucrurile sunt clare: pierzi unul, dar salvezi 25! Alibec cred că e foarte supărat pe el" e părerea lui Mulțescu.

Chiar și agentul atacantului, Florin Lovin, pare resemnat. El a recunoscut în studioul TV Telekom Sport că a încercat să-l ducă pe Alibec la o altă echipă în această iarnă, dar nu a reușit. "Eu de multe ori încerc să separ lucrurile și încerc să fiu de multe ori prietenul lui Denis și rareori agentul lui. E clar că această relație bolnăvicioasă nu poate să ducă la ceva bun.

Din noiembrie am tot sperat că-i voi găsi lui Denis un angajament în altă parte, dar n-am reuşit! Cei de la Steaua n-au fost deschiși la o variantă de împrumut, tocmai de aceea e greu să plătească cineva o sumă de transfer de ordinul milioanelor pentru el! Oricum, e clar că greșește, dar trebuie să am grijă de el. Toată lumea a avut răbdare cu el, dar cât să mai aibă?!", a comentat Lovin. 

"Părerea mea legată de Alibec e următoarea: Steaua e un capitol închis pentru el în momentul actual. Eu nu mai văd nici oamenii din jurul echipei să îi arate susţinerea. Cu părere de rău o spun, pentru că eu cred că e unul dintre cei mai buni atacanţi din România" Ionel Dănciulescu, director general Dinamo

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
loko1
loko1  •  25 Martie 2018, 20:15

Ai tradus cu google trducere din altă limbăî ?

loko1
loko1  •  25 Martie 2018, 20:14
Postat de Cristian Jitaru pe 22 Martie 2018, 14:34

Buna ziua "oameni ai fotbalului"o parte!nu vb dacă nu ați jucat!DENIS E O MARE VALOARE PE CARE O MAI AVEM ÎNCĂ IN FOTBAL ÎMPREUNĂ CU IONIȚĂ ,MARIN BUDESCU, CHIAR RADUT, MAXIM,DRAGHICEANU, STANCIU HAGI SI MAI SUNT CITIVA! FĂRĂ EI NU TREBUIE SĂ INCEPEM UN TURNEU FINAL !!! VĂ ROG SĂ NU MAI LOVIM 8N VALORI ȘI SĂ AVEM RABDSRE CU EI!E GREU DAR TREBUIE SA 8NTELEGEM CA NU MAI AVEM VALOTI IN ACEST SPORT DIN CAUZA NEIMPLICARII SI DEZINTERESUL STATULUI SI AL CELOR CARE PRODUC BANI AL PATRONILOR VARE NU ÎNȚELEG FENOMENUL ACESTA SI DORESC SA SE IMBOGATEASCA PESTE. NOAPTE!!!

Ai tradus cu google trducere din altă limbăî?

ag2000
ag2000  •  22 Martie 2018, 19:48

Si care e problema, e angajat , are contract !

Vezi toate comentariile (46)
Comentează