FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a supărat Rednic?! » De ce n-a jucat contra Astrei cel mai bun jucător al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 10:30

Dinamo a pierdut pe teren propriu meciul cu Astra, scor 0-1, însă "cîinii" nu l-au folosit pe unul dintre cei mai în formă jucători.

Andrei Marc a fost rezervă neutilizabilă cu Astra, deși era unul dintre liderii echipei. A fost un avertisment pentru fundașul ce-a avut și banderola de căpitan după ce Pena a înscris de lîngă el în meciul Dinamo - Chiajna (1-3).

Rednic a comentat: "A jucat mult și-n ultima perioadă a avut cîteva ezitări. Nu e o pedeapsă, așa-i văd pe toți". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
energydrink
energydrink  •  05 Octombrie 2015, 15:41

Offf si i-am zis lui Gigi sa nu mai lase usa de la tarc deschisa ca dau navala ***. Cum se poate vreodata ca un nimeni in drum care isi asociaza numele cu echipa sa vorbeasca vreodata de suporterii lui Dinamo care sunt ''U''nici in Romania.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Octombrie 2015, 15:36

are si rednic orgoliu lui prostesc, auzi, pai ce mai conta la 3-0 ??? normal ca jucatorii sau relaxat, dar totusi e bine ca face astfel de chestii pentru ca pana la urma cine greseste trebuie sa plateasca, a gresi e omeneste dar in fotbal acest lucru se taxeaza cu tinerea pe banca a respectivului/ sau respectivilor !!!

raducioiu80
raducioiu80  •  05 Octombrie 2015, 14:50
Postat de steauaucl pe 05 Octombrie 2015, 13:57

atata reclama pt dinamo.... un club care e ,,NEW DINAMO,, de vre-o 7 ani iar suporteri sunt orbi si sustin mediocritatea de acolo , mai bine zis NEPRICEPEREA lui negoita ... parca altul era cel mai bun jucator...acum e altul ??? in fine anul trecut a fost cel mai rusinos an pentru dinamo... anul asta poate reusiti ceva mai mult de locul 7 tinand cont ca sa schimbat schema ligi 1 ....oricum momentan sunteti pe locul 5...6 ...deci mare realizare nu se vede ..chiar din comtra echipa joaca parca tot mai prost...Rednic a fost data afara cam de peste tot pe unde a antrenat ...la capitolul pregatire fizica dinamo se misca precum o echipa de fotbal din 1938 .... a doua repriza meci de meci dispare din joc complect ..TOATA ECHIPA... O FI VREO TACTICA DE A LUI REDNIC :))))))))))))))))))))))))))))))))))

suporterii lui dinamo sustin pe dinamo, nu pe cineva anume. ce vina au ei ca echipa e praf? ei vin la meciuri, isi fac datoria si totusi echipa se prezimta cum se prezinta, pe alocuri dezolant. insa care e menirea unui suporter, nu sa si sustina echipa la bine si la rau? ce poate face el mai mult decat atat? in loc sa vorbesti de ce fac fanii lui dinamo mai bine te ai interesa de ce fac cei ai stelei in ceea ce l priveste pe gigi, baga echipa in pamant fara sa miscati macar un deget. poate acum ai un tablou ''complect'' :)

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close