FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a terminat? Florin Talpan a făcut anunțul în seara asta: "Mâine dimineață voi face acest lucru" » Atac la adresa comandanților clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 20:53

Florin Talpan a anunțat că mâine le va cere oficial celor de la FRF și LPF să o oblige pe Steaua să-și schimbe numele. De asemenea continuă să atace echipa lui Gigi Becali. 

”De la data pronunțăriii deciziei Curții de Apel, societatea FC Steaua București SA nu mai are voie să folosească numele ’Steaua’ și « Steaua București ». Pe de altă parte, actuala societate nu are cum să-și schimbe numele în timpul competiției, conform statutul FRF și LPF, ci doar în perioada 1-30 iunie a fiecărui an.

În concluzie, echipa lui Gigi Becali este în incapacitatea de a mai juca, deci trebuie suspendată în acest sezon. Pentru că nu mai poate folosi numele actual și pentru că nu are cum să-și pună și un alt nume. Dacă nu se va lua o astfel de măsură, înseamnă că reprezentanții LPF și FRF nu respectă o decizie a Curții de Apel și vor suporta consecințele. Mâine voi trimite notificări și lumea trebuie să ia act de acest lucru. 

Certificatul de grefă ține loc de motivare, astfel că reprezentanții LPF și FRF trebuie să pună în aplicare hotărârea. FRF nu poate să admită cererea de preschimbare a numelui decât în perioada 1-30 iunie. Eu nu înțeleg cum această echipă s-a putut înscrie în campionat, în condițiile în care, conform regulamentului fotbalului românesc, trebuia să dețină un stadion propriu, iar ei nu au așa ceva", a zis Talpan la TV Digi. 

...contre pentru Boroi și Petrea: "Comandantul clubului nu a semnat aceste notificări încă din octombrie și nu înțeleg de ce. Am muncit foarte mult, au fost multe nopți nedormite, a fost un dosar foarte greu. La actualul comandat m-am dus și azi și nu mi-a semnat actele, prevalându-se de faptul că de ce clubul este apărat de un reprezentant convențional. Păi, sunt reprezentant convențional pentru că sunt jurist, i-am explicat.

Dar, sunt convins că mâine dimineață își va dea seama și va semna pentru că este în interesul statului român. Dacă nu, voi cere audiență la ministrul Apărării Naționale, pentru că nu e normal să nu mi se cunoască meritele", a zis Florin Talpan la TV Digi Sport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (326)
1701069940184156
Florin Ion  •  17 Ianuarie 2017, 08:54

Citesc si nu-mi vine sa cred! Sunt atatia oameni care il fac pe Talpan una cu pamantul, ca e prost, ca e nebun, ca nu stie sa citeasca, ca nu intelege regulamentele, etc! Asta inseamna ca si judecatorii care rand pe rand i-au dat dreptate sunt aidoma! Asa e in Romania! Toti suntem specialisti im toate. Toti care se bat pt o idee, Talpan nu castiga decat leafa din ceea ce face, sunt nebuni! Asta doar pentru ca "pisica atunci cand nu ajunge la branza, spunr ca pute"!

1701069940184156
Florin Ion  •  17 Ianuarie 2017, 08:44
Postat de Ion Vlasceanu pe 17 Ianuarie 2017, 08:32

din cati oameni are armata nu vede nimeni acest razboinic sa-l trimita in afganistan?

Generalii vor fi pus ochii pe banii lui Becali dar pt folos personal. Talpan ii vrea pentru CSA. VEZI DIFERENTA?

1701069940184156
Florin Ion  •  17 Ianuarie 2017, 08:42
Postat de baruch pe 17 Ianuarie 2017, 07:11

pareti om cu experienta, chiar credeti ca tablan asta inseamna ceva? uitati-va si ascultati personajul, ce discurs de nebun certificat are. el este interfata generalimii care-a pus ochii pe banii ciobanului. si in primul rand al generalului catalin zisu. pe criza asta, si in conditiile in care in toata administratia de stat s-a strans tare de tot cureaua si nu mai poti sa faci prea multe smecherii, sacul cu bani al lui gigi e o tentatie uriasa.

Bate campii dar castiga procese. Evident ca sefii lui sunt unsi de Becali si incearca sa intarzie deznodamantul. Talpan asta ar trebui pus ministrul justitiei sau seful CSM. MAI RAR OM SA SE BATA DE UNUL SINGUR CU TOATA LUMEA. Lipsa oamenilor ca el in sistem a permis aparitia unuia precum Coldea!

Vezi toate comentariile (326)
Comentează