FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

S-au aflat meciurile pe care Mihai Costea ar fi mizat la pariuri » Ce partidă a ales din Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 13:52

Mihai Costea a fost surprins în luna noiembrie jucînd la o casă de pariuri offline. Jucătorul a venit doar cu un cod generat după ce și-a ales meciurile pe site.

După scandal, Costea II a fost dat afară de la FC Voluntari și chemat la Comisia de Disciplină pentru explicații, ancheta fiind în desfășurare.

Între timp a apărut și o listă cu meciuri pe care ar fi pariat atacantul oltean. Surpriză sau nu, printre ele este și unul din Liga 1, conform Libertatea.

Iată meciurile jucate de Costea, conform sursei citate. Nu se știe însă și ce semn a pus fotbalistul pe bilet:

- mai multe partide din Champions League, printre care Șahtior - Real Madrid (3-4 scor final)
- Pandurii - Concordia Chiajna din Liga 1 (2-0)

Părerea TIPSTERILOR GSP despre BILETUL LUI M. Costea:

Din ce vedem, fostul atacant al Stelei a ales să joace un bilet pe mai multe zile. Este un sistem interesant, practicat de mulți pariori care vor să joace mai fără risc, cu cîte un meci-două pe fiecare zi. 

Nilă a ales din etapa 19 de Liga 1 să mizeze într-un duel care în tur se tranșase cu victoria la scor a oaspeților, Chiajna, scor 3-0. Pînă la urmă s-au împărțit victoriile, gorjenii învingînd și ei aproape la fel de lejer, după un meci fără probleme mari de arbitraj. Era de jucat 1 solist, la o cotă ce nu depășea 1.75. 

În ce privește meciul de Ligă prezentat, Costea 2 ar fi fost inspirat dacă ar fi citit Gazeta. Tipsterii ziarului i-au sfătuit atunci pe pariori să mizeze la Șahtior - Real Madrid pe un "2 solist și oaspeții dau minimum două goluri". Cota de 2.20 a ieșit fără probleme, bani pe jos! ;)

Iată caseta tehnică  din Gazetă de la Pandurii - Chiajna și pontul oferit de tipsterii GSP pe Șahtior - Real: 

caseta meciiului

sahtior real madrid

Cum s-a apărat ATUNCI Costea:

"Nu e plăcut. Am fost acolo cu un prieten, am făcut o greşeală care nu se va mai repeta niciodată. N-am pariat la fotbal, am fost cu un prieten şi s-a întâmplat să fiu fotografiat. Nu sînt supărat pe cei de la Voluntari pentru rezilierea contractului.

Chiar le mulţumesc că mi-au întins o mînă de ajutor. Stătusem doi ani şi mă antrenasem singur, nu a fost deloc uşor. Acum însă, cu o pregătire bună în iarnă cred că pot recupera şi să fac o figură frumoasă la echipa unde mă duc".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
blatistu49
blatistu49  •  21 Ianuarie 2016, 20:01
Postat de decuadi pe 21 Ianuarie 2016, 18:13

a fost trimis de ***. sau la ***, ca nu mai inteleg nimic.

da sa intelegi la m>>>>>>> ta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1568787050039454
Dan Matei  •  21 Ianuarie 2016, 19:59

ipocritule , asata care ai scris acest articol , ...de ce zici :''fostul atacant al Stelei''...si nu scrii fostul atacant al voluntarilor???....mironicilor,cartienilor si boanchisilor .....idiotilor.

khal_37
khal_37  •  21 Ianuarie 2016, 18:44
Postat de decuadi pe 21 Ianuarie 2016, 18:13

a fost trimis de ***. sau la ***, ca nu mai inteleg nimic.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează