FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

S-au bătut în duba poliției! Perspectiva unei noi condamnări a aruncat în aer prietenia dintre Borcea şi Becali

Articol de - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 00:00

Borcea s-a încăierat cu Ioan și Victor Becali, după ce ex-impresarii au recunoscut că au mituit un judecător.

Ioan și Victor Becali au recunoscut marți, la DNA, că au mituit-o pe judecătoarea Geanina Terceanu pentru a fi achitați în Dosarul Transferurilor. Alături de agenți a fost audiat și Cristi Borcea pentru aceeași faptă.

Conform digisport.ro, în momentul plecării de la sediul DNA, odată urcați în duba care avea să-i ducă înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a cedat nervos și le-ar fi reproșat pe un ton extrem de dur fraților că și-au recunoscut fapta, lucru care va duce la o nouă condamnare a celor trei. A sărit inclusiv la bătaie, "cocoșii" fiind despărțiti cu greu de jandarmi.

Stenograme incriminatorii

Conform surselor GSP, Cristi Borcea și frații Becali au fost denunțați la DNA de Manole Teodoris, o rudă a impresarilor. Teodoris i-a "dat în gît" pe cei trei pentru a primi pedepse mai ușoare în alte dosare în care e implicat.

Agenții au recunoscut fapta după ce au fost făcute publice mai multe stenograme în care Teodoris explică procesul de acordare a șpăgii: "Am aranjat o întîlnire între Becali Ioan și judecătoarea Terceanu Geanina la stadionul Ghencea. Am condus-o pe judecătoare într-un birou, unde au început discuțiile cu Becali Ioan. La sfîrșit, Becali Ioan i-a întins un plic cu 10.000 de euro judecătoarei".

Ieri, Terceanu a recunoscut și ea șpaga, la 5 zile după ce fusese arestată preventiv!

"Fraţii Becali i-au spus judecătoarei că vor să fie achitaţi în dosarul pe care aceasta îl judeca, aspect cu care ea a fost de acord"
Fragment din stenogramele incriminatorii

6 aniși 4 luni este sentința pe care o ispășește în acest moment Borcea. Tot atît a primit și Ioan Becali

4 aniși 8 luni este sentința pe care o ispășește în acest moment Victor Becali

220.000 €este șpaga dată de frații Becali judecătoarei Geanina Terceanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
itrobert
itrobert  •  26 Noiembrie 2015, 22:30

Astia citesc (sau li se citeste, ca la cata scoala au poate nu se pricep) cand isi vad fetzele alea pocite prin ziare asa ca am si eu un mesaj: Bulau pe viatza derbedeilor!

10204389902090161
Nicolae Cojocaru  •  26 Noiembrie 2015, 17:21

Iata care sunt VIP-urile din fotbal! Si nu numai din fotbal.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Noiembrie 2015, 15:12
Postat de Vladimir Bogdan pe 26 Noiembrie 2015, 11:26

întrebare 1: dacă sunt inculpați într-un nou dosar penal, respectivii mai au dreptul la eliberare condiționată?! întrebare 2: este investigat de către CSM și judecătorul medgidiot care aaprobat eliberarea condiționată a infractorului mafiot multilateral dezvoltat Ioan Becali, deși respectivul nu a plătit prejudiciul?!

1. nu. 2. nu.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează