FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-au încheiat discuţiile pentru transferul lui Chiricheş: "Pînă în iarnă va rămîne la Steaua"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 11:43

Impresarul Ioan Becali a declarat pentru site-ul ilsussidiario.net că fundaşul Vlad Chiricheş, care a avut mai multe oferte de transfer în această vară, va rămîne la echipa Steaua Bucureşti pînă la sfîrşitul anului.

"Cu Tottenham totul s-a încheiat, Chiricheş va rămîne la Steaua pînă în decembrie. El va da totul pentru echipa sa, deoarece este un profesionist. În ianuarie vom vedea care va fi situaţia. Este inutil să vorbim despre ce va fi peste trei, patru luni", a spus Becali.

Vlad Chiricheş a fost în această vară aproape de un transfer la gruparea engleză Tottenham Hotspur, care oferea opt milioane de euro pentru fundaşul stelist.

Impresarul Victor Becali a declarat, săptămîna trecută, că Tottenham dorea să plătească eşalonat suma de transfer pentru Chiricheş pînă în 2015, în timp ce Steaua dorea toţi banii într-o singură tranşă.  De serviciile internaţionalului român s-au mai interesat formaţiile italiene AS Roma şi AC Milan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
lumpy666
lumpy666  •  29 August 2013, 00:22

ASA SPER CA VA ESTE CLAR CA PRESA DIN TARA ARE NEVOIE DE CEVA SENZATIONAL IAR VOI "MULTIMEA MUSCATI TOTI IN ACELASI TIMP DE MICI COPII NAIVI CE SUNTETI!!!" -PANA CAND NU UIT CE MARICA LA STEAUA:CHIAR AVEM NEVOIE DE O "GLOABA"???? -CE DE ECHIPE SUNT ANUL ASTA IN CHL ACUM NU VREAU SA FIU RAUTACIOS DAR DACA STEAUA FACE 4 PUNCTE IN GRUPA O SA FIE O "FOARTE MARE PERFORMANTA" -DE LEGIA CE SA VA MAI SPUN NE-AM CALIFICAT PE MUCHIE DE CUTIT SI O SA NE FACEM PRAF SI PULBERE IN CHL....!!!!

lumpy666
lumpy666  •  29 August 2013, 00:18

AR TREBUI SA FIE CLAR ODATA PENTRU TOTDEAUNA CA "NICI UN JUCATOR DIN CAMPIONATUL ROMAN NU ARE CUM SA SE TRANSFERE PE ASTFEL DE SUME GEN 6-10 MILIOANE DE EURO" INTR-UN CAMPIONAT ASA DE PUTERNIC SI MAI ALES LA O ECHIPA DE TOP!!! -PRIMA DATA TREBUIE SA AJUNGE UNDEVA INTR-UN CAMPIONAT DE TOP LA O ECHIPA MICA-MIJLOCIE SI "DACA ACOLO CONFIRMA 2-3 SEZOANE" ABIA ATUNCI POATE SA VINA PT EL O OFERTA DE GEN 6-10 MILIOANE DE EURO!!! -DAR MAI BINE INTREBATI PE LUCESCU SENIOR SI O SA VA RASPUNDA SI EL!!! -ASTA CU STIREA DE TRANSFER LA TOTTENHAM A FOST CA SI CUM "MIREL RADOI" O SA SE TRANSFERE LA TOATE CLUBURILE DE TOP DIN ANGLIA CA SA AJUNGA IN ASIA!!! -PRESA DIN TARA ARE

2dorr
2dorr  •  07 August 2013, 23:33

Daca e constient de valoarea lui nu are de ce sa se plafoneze, mai devreme sau mai tarziu tot o sa ajunga la o echipa mare. Eu personal cred ca Steaua nu a mai avut asemenea jucator de foarte multi ani.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează