FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOŞANI 1-0

S-au luat primele măsuri după întîrzierea meciului de ieri dintre ACS Poli și FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat marti, 28 iulie 2015 20:14

Trei angajați ai ACS Poli Timișoara au fost sancționați de conducerea clubului în urma problemelor cu carnetele de joc ale fotbaliștilor Alexandru Curtean și Andrei Artean, care au dus la întîrzierea startului partidei cu FC Botoșani din etapa a treia a Ligii I.

"Consiliul Director al clubului nostru a analizat în ședința de astăzi, 28 iulie 2015, situația creată la partida ACS Poli Timișoara – FC Botoșani, din etapa III a Ligii I, desfășurată pe 27 iulie a.c., cînd n-au putut evolua fotbaliștii Alexandru Curtean și Andrei Artean. În cadrul ședinței, s-a luat decizia de a se sancționa pecuniar cele trei persoane responsabile din cadrul clubului nostru.

Trei jucători, Alexandru Curtean și Andrei Artean, de la Poli Timișoara, respectiv Radoslav Dimitrov, de la FC Botoșani, legitimați conform regulamentelor Ligii Profesioniste de Fotbal, au avut unele inadvertențe în licențele de joc. Deși cele două cluburi au căzut de acord ca ei să evolueze în acest meci, fiind vorba doar de o eroare materială, brigada de arbitri a luat decizia de a nu le acorda acest drept, avînd această autoritate conform Regulamentului de organizare a activității fotbalistice.

Indiferent de decizie, jocul nu putea să fie cîștigat la masa verde de nici o echipă, așa cum jocurile anterioare ale formațiilor Poli Timișoara și FC Botoșani rămîn omologate cu scorurile din teren.

Cei trei jucători au contracte în regulă și vor putea evolua în meciurile următoare. Culpa comună cluburi-LPF a făcut ca startul jocului să fie întîrziat cu 27 de minute, spre disconfortul spectatorilor, telespectatorilor, jucătorilor și oficialilor, fapt pentru care ne cerem scuze.

Pentru că pretindem că sîntem un club profesionist, este normal să sancționăm și persoanele responsabile din cadrul clubului, chiar dacă vina acestora a fost parțială", se arată în comunicatul emis de timișoreni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1610711385807044
Misu Mihai  •  29 Iulie 2015, 08:18

Daca era CFR sau Petrolul pierdeau cu 3-0 si luau vreo 6 puncte de penalizare ! RUSINE !

khal_37
khal_37  •  28 Iulie 2015, 22:00

Este normal ca UEFA sa fie informata si sa se ia singura masura conforma cu regulametelor comisiilor de disciplina a forului superior si aceea ca meciurile in care jucatorii au participat sa fie pierdute la masa verde cu 3-0 si cluburile aspru penalizate...ce pana mea, suntem pe camp????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează