FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-au "trollat" singuri » Steliștii s-au bîlbîit pe site-ul oficial: campanie anti-blaturi lîngă bonusuri din pariuri pentru fani

Foto din partida Steaua - Dinamo Moscova, 1-2, din 2013, unul dintre meciurile suspectate de blat
Foto din partida Steaua - Dinamo Moscova, 1-2, din 2013, unul dintre meciurile suspectate de blat

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 12:01

La scurt timp după ce Steaua a emis un comunicat în care neagă orice implicare în scandalul din Singapore, privind partide  aranjate de mafia pariurilor, clubul roș-albastru a anunțat încheierea unui parteneriat cu o casă de pariuri.

" Steaua nu a fost si nu este implicata in meciuri trucate! Fotbal Club Steaua București regretă faptul că numele clubului a fost implicat, fără voie, într-un rechizitoriu legat de trucarea unor meciuri din 2013 și neagă orice implicare în astfel de practici.

Sperăm ca anchetele oficiale să aducă lumina în acest caz, în care clubul nostru pare sa fie implicat doar ca și victimă colaterală și ne exprimăm, încă o dată, dezămagirea cu privire la acest lucru", se arată în comunicatul Stelei. Citește aici toate detaliile - De unde a început scandalul, ce meciuri sînt acuzate, cine a fost arestat

Parteneriat cu o casă de pariuri

La puțin timp după ce au postat pe Facebook și pe site-ul oficial acest comunicat, Steaua a anunțat că a încheiat un partneriat cu o casă de pariuri. Cele două comunicate au fost postate unul după altul, într-o alăturare amuzantă și nefericită pentru clubul roș-albastru.

"FC Steaua și NetBet vor lansa acțiuni promoționale comune, vor oferi fanilor nu numai meciuri tari de fotbal sau cote bune la pariuri, ci și stimulente, bonusuri, promoții și invitații la marile partide și multe alte surprize în premieră în România", se arată în comunicatul Stelei.

12454

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Octombrie 2015, 07:38

Ce chestie... Pe site-ul GSP apar reclame Stanley Bet și... NetBet. Tipsterii sunt euforici că dau ponturi nemaivăzute. Să fie ceva la mijloc? Urmează vreo anchetă pentru ceva blaturi? Poate ne lămurește dl. Liviu Manolache...

andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Octombrie 2015, 23:31
Postat de faxx pe 06 Octombrie 2015, 16:45

adevaratzii "the blatishtii" sunt cei de la fcsb 2003 .s.a. pe nimeni nu mira ..in afara de ei

fcdb aka fcdinamo e rusinea tarii si blatistii ROmaniei,demonstrat unu cu ceahlaul,cu dovezi

conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 Octombrie 2015, 17:12

Vad ca multi se mira de salariul de 5000 de euro !!!! Cei ce va mirati atat ganditi-va ca asta este salariul normal in fotbalul din Romania pentru ce ofera el, iar in iarna când o sa se stranga latul datoriilor, s-ar putea sa spuneti voi astia .... ca salariul de 5000 este imposibil de dat !

Vezi toate comentariile (83)
Comentează