FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

S-au vîndut toate biletele la U Cluj - Steaua! Organizatorii vor să mai tipărească tichete

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Sosirea Stelei la Alba Iulia pentru meciul de duminică împotriva lui U Cluj a stîrnit un interes enorm. Toate biletele tipărite pentru acest meci, peste 8.000, au fost deja epuizate, iar organizatorii au cereri de alte 10.000.

"Ne gîndim să mai scoatem bilete, exclusiv pentru acest meci, în locurile unde aveam de gînd să vindem abonamente. Oricum, a fost o nebunie la casele de bilete", a comentat unul dintre organizatori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
stefanpunk
stefanpunk  •  23 Iulie 2010, 19:58

mai baietzasi...daca mai cititi o lekuta o sa vedeti ca cea mai iubita echipa in Cluj nu este CFR-ul. CFR-ul este echipa ungurilor si orice clujean stie acest lucru.Nu va mai bucurati cand spuneti ca acesti clujeni sunt unguri caci sunt chiar putinii romani asupriti de unguri din zona ce-s mandrii ca sunt romani asta era si mesajul din poza.Oricum steaua va castiga si sunt sigur ca le va face placere acest lucru intrucat nu au mai vazut de mult echipa clujului jucand si asta inseamna fair play.

u_cluj.
u_cluj.  •  23 Iulie 2010, 17:55

Pfai 6000 de clujeni din carre cel putin 4000 de Uisti .Asta da deplasare !!!

marius030380
marius030380  •  23 Iulie 2010, 14:28

PT ungurii care isi mai doresc revolutie sau ceva de genu -aveti mare grija ca e posibil sa plecati draqu doar cu hainele de pe voi,ca nimik din ce e in aceasta tara nu va apartine.Asa ca va rog sa va abtineti in a mai da calificative tari care va da sa mancati si oamenilor care va rabda.Multumesc

Vezi toate comentariile (14)
Comentează