FOTBAL  »  Superliga  »  2016

Să mai şi rîdem » Ce dorinţe şi-au pus patronii din fotbalul românesc pentru 2016: "A vorbit Negoiţă în faţa mea, este?"

Articol de - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 12:04

Ar fi momentul să ne mai şi amuzăm! După un an plin de scandaluri şi arestări, GSP propune un alt fel de articol în prima zi a lui 2016.

GSP.RO şi-a imaginat cum ar suna dorinţele celor mai importanți patroni sau preşedinți de club din Liga 1 pentru acest an. Ordinea este în funcție de poziția în clasament.

Astra

Ioan Niculae, patronul: "Îmi cer scuze că nu pot vorbi, sînt un pic prins, dar aveți acordul meu să vorbiți cu Marius Șumudică despre viitorul echipei".

Marius Șumudică, antrenor Astra: "Dacă domnul Niculae mi-a dat acordul, eu pot să vă spun că încă o dată se vede că sînt cel mai important antrenor din Liga 1 și pot vorbi la fel ca un patron. Sper să avem un 2016 bogat, ați auzit bine, bogat, și nu vreau să dau nici un jucător la FCSB".

Viitorul

Gheorghe Hagi, patron și antrenor: "Eu vreau să fie un an bine, să nu fie rău, că primul loc știm că nu-l vom lua. Dar dacă băieții mei muncesc și o să lupte, trebuie să fim cît mai sus. Ne va fi greu fără Ianis după ce va pleca la Fiorentina, dar sper să ne vedem în grupele Ligii Campionilor".

Dinamo

Ionuț Negoiță, patron: "Eu am început un proiect la Dinamo, e New Dinamo. Toți au încercat să dea în echipa asta, toți au încercat s-o distrugă. Vreau să schimb, să nu mai fie ca pe vremea lui Borcea. Noi sîntem la început în acest proiect, ne bazăm pe jucători tineri. Dar nu vreau să mai vorbesc, să ies în față. Vreau doar să fim lăsați să ne pregătim de Champions League".

Steaua

Gigi Becali, patron: "A vorbit Negoiță în fața mea, este? Păi bine, mă, dacă a vorbit Negoiță în fața mea și a zis de Champions League, o să zic și eu acum că s-au mai pregătit și alții de Champions League și acum nici la televizor nu mai pot să-l vadă. Să mă ierte finu' meu Borcea. Tată, hai să revenim la oile noastre. I-am promis lui Mirel echipă de Champions League, uite că i-am făcut. O să mergem în grupe, bam, bam, bam, iar campionatul știu sigur că-l vom lua".

Reporterul GSP i-a amintit patronului Stelei că Mirel Rădoi și-a dat demisia și Reghecampf l-a înlocuit: "Păi bine, mă! Și ce, vrei să-mi spui că Reghe n-are echipă de Champions League? Hai să vă ajute Dumnezeu că nu mai vreau să zic ceva și să fac păcate din prima zi a a anului!".

Pandurii:

Marin Condescu, fost președinte Pandurii: "Noroc bun! Mă bucur că am fost sunat, chiar dacă nu mai sînt președinte al Pandurilor. Vreau să vă spun că ...".

Imediat, reporterul GSP l-a contactat pe Narcis Răducan, deși încă avea dubii că nu s-a dus între timp la un alt club din Liga 1.

Narcis Răducan: "Sîntem pe locul 5, dar ați văzut cu toții că am fost superiori Stelei. E clar, vrem să urcăm tot mai mult în clasament și să luăm titlul. Să vadă lumea că eu și Edi (n.r. Iordănescu - antrenorul Pandurilor) avem valoare de un club mai puternic din România".

ASA Tg. Mureș

Bogdan Mara, președinte: "În primul rînd vreau să lămuresc plecarea lui Bergodi. Au fost simple dezinformări. Totul a plecat înaintea meciului cu Steaua, au existat interese pentru ca atmosfera să fie destabilizată. El acum este în Italia și în cazul în care nu va reveni la echipă ne gîndim ca în 2016 să-l aducem pe Petre Grigoraș. Repet, doar în cazul în care Bergodi nu va reveni".

CSMS Iași

Florin Prunea, președinte: "Încă ne luptăm pentru play-off, iar dacă ne vom califica în play-off, fanii Stelei să nu-și facă speranță. Chiar dacă au rămas foarte puțini, să fie siguri că le voi pune prețul la bilete 10 milioane la peluză! Să nu mai văd picior de stelist că vine la Iași să-l înjure pe Prunea".

CSU Craiova

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei: "Eu ce să vă spun?! Craiova mea va ajunge departe cu mine la cîrmă. De la stadion pînă la echipă, fac la Craiova condiții de Liga Campionilor. Stadionul va fi unul cum nu s-a mai văzut în România. Va fi cel mai tare din Europa. Eu am zis că lucrările se vor termina în 14 luni, dar sînt sigură că nici peste trei ani nu vor fi gata. Asta să nu o dați, vă spun doar dumneavoastră".

FC Botoșani

Valeriu Iftime, principalul sponsor: "Noi jucăm socotit. Mi-a explicat Cristi (n.r. Pustai) că în 2016 vom ajunge mai sus decît am fost vreodată. Mi-a zis el că nu știu ce combinații de cifre sînt în 2016 cînd aduni. E bun la matematică, n-ai ce spune. Îl țin 20 de ani la echipă dacă are dreptate".

*Tot articolul este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Haideți să începem anul cu zîmbetul pe buze!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Ianuarie 2016, 22:46

In imagine, cei care au distrus si ultima speranta a corectitudinii din fotbalul romanesc ! Niste grobieni agramati !

capca1
capca1  •  01 Ianuarie 2016, 19:31

De fapt, nu numai acest articol este un pamflet ci, tot ziarul !

fangigi
fangigi  •  01 Ianuarie 2016, 17:39

Bun panfletul, felicitari si la multi ani!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează