FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Să vezi şi să nu crezi! Numele lui Dragomir şi Mititelu apar pe un monument dedicat eroilor neamului

Articol de GSP - Publicat marti, 04 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 04 septembrie 2012 16:24

Pare o glumă, dar chiar nu este! După cum se vede în fotografia alăturată, numele lui Dumitru Dragomir şi cel al lui Adrian Mititelu, dar şi al guvernatorului BNR Mugur Isarescu şi al unor personalitati locale, sînt gravate pe un monument din comuna vîlceană Lalosu, dedicat martirilor căzuţi la datorie în cel de-al doilea Război Mondial. Culmea este că respectiva lucrare ar putea băga comuna în faliment: monumentul nu a fost plătit integral, iar primaria riscă să ajungă cu conturile blocate.

Actualul edil al localităţii, democrat liberalul Nicu Constantin, pretinde că nu-şi poate explica modul cum au apărut şi numele altor persoane pe un monument al eroilor. ”Fostului primar îi place să epateze în toate lucrurile. Acest monument e făcut, cred, pentru prietenii dînsului. Nu ştiu cît de adevărat e faptul că acele persoane ar fi plătit 10 milioane lei vechi pentru a fi trecute pe monument pentru că nu am intrat în posesia nici unei chitanîe, dar cert este faptul ca fostul primar a făcut abuz. Cred că a încercat să îi impresioneze, ca ulterior să le ceară bani”, zis Constantin.

Deşi acesta spera ca măcar unul dintre cei trecuţi pe monument să îl ajute să achite lucrările începute de fostul primar, şansele să se întîmple aşa sînt reduse. Potrivit edilului, monumentul a costat 350.000 de lei, iar pînă acum s-au achitat doar 70.000 de lei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
venus_florin
venus_florin  •  15 Noiembrie 2012, 22:08

:)))))))))))))))))

stormage
stormage  •  04 Septembrie 2012, 22:40

ce sa le ceri la olteni...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Septembrie 2012, 18:36
Postat de yaky pe 04 Septembrie 2012, 16:53

E clara treaba, trebuie sa vina Basescu si sa dezafilieze comuna Lalosu de la teritoriul Romaniei, pentru ca a incalcat....ei bine, nu stiu ce a incalcat, dar poate sa-l intrebe pe Sandu, ca-i explica el.

Iti spun eu ce a incalcat: a plagiat-o pe mult iubita si stimata EBA "aducand aportul". Pentru ca "oamenii nu stiu sa vorbesc". Si nici "sa scriu".

Vezi toate comentariile (7)
Comentează