FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA - POLI IAŞI 2-1

Sabău: "Este o presiune enormă asupra mea, aş vrea mai multă susţinere"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 februarie 2010 00:00

Antrenorul principal al Politehnicii Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, s-a arătat afectat la conferinţa de presă de după victoria cu Politehnica Iaşi (2-1) de contestările venite din partea tribunei.

"A fost o victorie grea, muncită, cu jucători care dau cât pot, uneori se autodepăşesc. Am cea mai grea misiune pe care a avut-o un antrenor la această formaţie. S-a cerut performanţă în cupele europene. Să ne uităm însă unde au fost în urmă cu un an mulţi dintre jucătorii noştri, la ce echipe evoluau", a explicat Sabău, preluat de site-ul oficial al grupării de pe Bega.

"Este o presiune enormă asupra mea. Am fost contestat inclusiv când am fost pe primul loc, atunci se zicea că nu se face spectacol. A fost o victorie care nu mă schimbă, voi veni să lucrez cu acelaşi entuziasm, să-i fac fericiţi pe oamenii care ţin la această echipă.  Aş avea nevoie să fiu mai mult susţinut. Cel mai uşor este să-i dai în cap unui om", a adăugat el.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
 •  27 Februarie 2010, 15:46

Ideea principala e ca inca nu cunoaste profilele jucatorilor. Inca nu stie care joaca mai bine la mijloc, care joaca mai bine in atac. Nu am vazut o strategie de joc. Mai ai tupeu sa spui ca e presiune? Pe noi nu e presiune? Mai ai tupeul sa si aplauzi si sa vina si papagalu ala la tunel sa apostrofeze publicul dupa golul lui Goga? Iti doresc sa vezi meciuri din urma, cand toti oamenii sustineau echipa si antrenorul si dupaia sa vedem ce zice constiinta ta "Pura", avem dreptate sau nu?

reality
reality  •  27 Februarie 2010, 15:39

Mie nu imi pasa ce presiune simte domnul Sabau pentru ca in momentul in care a acceptat sa vina la Timisoara trebuia sa stie ce public are, ce patron este si ce echipa va antrena. Deci treaba cu presiunea este aiurea dupa ce a vazut clar cum au evoluat lucrurile in turul campionatului. Am o singura mirare: crede domnul Sabau ca daca ar fi acceptat sa antreneze la Dinamo nu ar fia avut aceiasi presiune? Eu cred ca ar fia avut o presiune mai mare. Iar patronu' inca il sustine... declarativ.

 •  27 Februarie 2010, 15:11

baiat prezentabil nelutu asta, dar de fotbal habar nu are. nu are absolut nici un merit in victoria de ieri, din contra, alcatuirea din nou gresita ne-a adus aproape de infringere.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează