FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sabău îl acuză pe Copos: "Este lipsă de profesionalism la Rapid, nu erau bani nici de cafea"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 12:03

Ioan Ovidiu Sabău a fost demis de la Rapid după înfrîngerea cu FC Braşov, scor 1-2, iar acum a acceptat să vorbească despre situaţia confuză din interiorul clubului.

"Plecarea de la Rapid mi-a făcut un bine. În condiţiile de acolo nu se putea face mare lucru, nu se putea  face performanţă. Urma să facem mai multe lucruri alături de George Copos, dar după înfrîngerea cu Braşov a hotărît să plec. A fost mai bine pentru mine. Erau foarte multe lucruri care nu mai depindeau de mine. Mult dezinteres, apatie din partea jucătorilor. Erau probleme de tuns gazonul, la un moment dat am avut o săptămână intensă de antrenamente şi n-am avut să le dăm vitamine jucătorilor. E indiferenţă, nu pot să cred că nu se găsesc bani pentru lucrurile de bază. Nu aveam bani nici să le dau o cafea jucătorilor! Apatia şi indiferenţa s-a transmis către toată lumea! Nu erau condiţii de performanţă", a declarat Sabău la Transilvania Look.

Sabău a explicat şi de ce a acceptat să vină în Giuleşti: "Era o dorinţă a mea de a antrena echipa cu care am cîştigat două campionate, totodată şi o echipă importantă în România. După turneul din Scoţia am vrut să-mi dau demisia, nu erau condiţii. Devin incomod pentru că le cer jucătorilor să muncească, nu fac compromisuri. Pentru mine nu există titular de drept indiferent de vîrstă, anumiţi jucători vor să aibă anumite privilegii. Mi s-a cerut să fiu exigent, dar după meciul cu Oţelul am vrut să dau un jucător afară şi conducerea nu a acceptat pentru că avea un salariu mare. Nu dau nume, dar a avut un comportament de jucător amator."

Moţu' acuză dur şi conducerea clubului: "Este lipsă de profesionalism ceea ce e acum. Am încercat reîntinerirea lotului, am trimis nişte jucători la echipa a doua, iar acum au fost aduşi înapoi. Am fost susţinut doar la nivel de declaraţii, nu şi organizatoric"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
borat101
borat101  •  14 Noiembrie 2012, 19:17

La RAPID? Haos, shnapani, etc....?!? NEVER ... NICIODATA!!! Copos saboteaza RAPIDUL?!? ... NEVER ... NICIODATA!!!

inginerul.
inginerul.  •  14 Noiembrie 2012, 18:28
Postat de imperator pe 14 Noiembrie 2012, 12:17

Moțule, bre moțule, tu poate că ai uitat, dar rapid a fost cea mai amărîtă echipă bucureșteană de la înființare și pînă acum. Ei nu că nu ar fi cîștigat și ei niște campionate că nu i-ar fi lăsat sistemul, ci nu i-a ajutat foamea din burtă, dar mulți nu vor să recunoască ! :)

cum te suporti in fiecare zi? daca prostia ar durea vai vai...

flo_ax
flo_ax  •  14 Noiembrie 2012, 17:55

Eu am tot comentat de Sabau... dar sa fim seriosi, la Rapid e jungla. Ce autoritate sa mai aiba staful tehnica asuprea jucatorilor, cand Rui Duarte a facut circul ala, de nspe mii de ori.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează