FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - FCM TG. MUREŞ, AZI, ORA 17:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Sabău vrea cel puţin un egal în meciul cu Pandurii: "36 de puncte nu sînt suficiente”

Sabău a revenit în urmă cu patru etape la Tîrgu Mureş.
Sabău a revenit în urmă cu patru etape la Tîrgu Mureş.

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 aprilie 2012 10:52

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău vrea cel puţin o remiză la Tîrgu Jiu, meci care se va disputa azi de la ora 17.00, în direct pe DigiSport1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

“Întîlnim un adversar solid, care joacă într-un 4-3-3 cu un sistem de posesie bazat pe jucători tehnici. Au un mare avantaj pentru că joacă de mult timp împreună, iar acest lucru le aduce şi rezultate acum”, a explicat Sabău, care a deprins deja algoritmul retrogradării.

“Dacă în urmă cu trei etape spuneam că 36 de puncte sînt suficiente pentru salvarea de la retrogradare, acum acest lucru nu mai este posibil. Noi nu ne-am îndeplinit încă obiectivul, iar efortul va fi unul maxim”, a spus Moţu’.

Sabău a preluat Tîrgu Mureş în urmă cu patru etape. De la revenirea lui, mureşenii au obţinut trei victorii şi o înfrîngere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează