FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sabin Ilie și Lucian Sânmărtean, surprinși de antrenorul Dică: ”S-a impus într-un vestiar cu greutate” + Unde a fost surprins astăzi tehnicianul de la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 18:55

Lucian Sânmărtean, 38 de ani, recunoaște că nu se aștepta ca Nicolae Dică să reziste pe banca tehnică a celor de la FCSB.

"Părea o victimă sigură, pentru că nu era un antrenor cu experienţă şi orice nereuşită îl punea în situaţia să fie exclus. Ne-a surprins, a făcut o treabă foarte bună, s-a impus într-un vestiar cu greutate, unde jucătorii sunt valoroşi, cu personalitate şi pretenţioşi", a spus Sânmărtean, conform TV Telekom Sport.

Sabin Ilie, omul care a câștigat două titluri ca fotbalist la Steaua, a vorbit și el despre antrenorul de la FCSB: "Dacă nu merita, nu rezista atât la FCSB. Are nevoie şi el de mai mult timp, dar părerea mea este că merită si trebuie să i se acorde mai mult timp, este antrenor bun".

Nicolae Dică a fost văzut astăzi la meciul dintre FC Voluntari și Concordia Chiajna, unde urmărește atent formația gazdă, care va fi adversara celor de la FCSB în următoarea etapă din Liga 1.

Citește și: Mutarea nebună sugerată celor de la FCSB: ”Să-i dea drumul lui Harlem Gnohere și să-l ia pe el!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează