FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Săgeată" se ia de Mutu! Ce l-a dezamăgit pe fostul mare atacant al lui Dinamo: "A greșit aici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 13:17

Marius Niculae critică una dintre primele acțiuni demarate de Adrian Mutu, care l-a criticat public pe Ioan Andone. 

"Dinamo a pornit la drum cu un antrenor, dar rezultatele din ultima vreme nu îl ajută. Totuși, în România se schimbă antrenorul din mers şi asta e o greşeală. Ioan Andone a făcut pregătirea de la început, el a ales majoritatea jucătorilor, cred că ar trebui să fie lăsat în continuare.

Cu siguranţă pe Ioan Andone l-au deranjat afirmaţiile lui Adi Mutu, mai ales că Adi Mutu nu are experienţa necesară de manager. Dacă voia să discute ceva, nu trebuia să o facă public.

Pune presiune foarte mare pe antrenor, iar jucătorii au după aceea impresia că e aproape dat afară și nu-l mai ascultă. Nu e bine ce a făcut Mutu, rămân la părerea asta. Trebuia să-i spună în față antrenorului!", a declarat Marius Niculae, la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
luc11
luc11  •  22 Octombrie 2016, 09:05

trebuie sa lasam sentimentalismele, gen Andone este dinamovist adevarat si pornind de la realitatile rezultatelor, ar trebui schimbat antrenorul inainte de pauza pt ca noul antrenor sa-si dea seama de potentialul fiecarui jucator si sa faca achizitiile corecte in iarna pt redresarea situatiei, altfel vom avea probleme mari

982752305135194
Alina Stoian  •  21 Octombrie 2016, 19:50

marius ,poate ai uitat ce *** ai dat echipei care te-a lansat atunci cand te-ai transferat la vaslui , unde ai fost cand echipa avea nevoie de tine ? stii sa fii analist sportiv ,esti cumva al doile falcos ?daca nu demonstreaza si vino langa echipa care te-a facut mare si ajut-o alaturi de adi findca acum avem nevoie de ajutor nu de vorbe si de intrigi ,te rugam !!!!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  21 Octombrie 2016, 17:12

GRESESTI MARIUS .....!!!!! ANDONE E ATAT DE OPORTUNIST CA VREA SA DEA DE INTELES CA TOTI SUNT VINOVATI , NUMAI EL NU ....!!!!! TREBUIA SA SIMTA CA TOATA LUMEA STIE CA EL ESTE VINOVAT 99% DE SITUATIA IN CARE A AJUNS DINAMO ...!!! CUM SA-L FACI CAPITAN LA DINAMO PE NISTOR ,CARE ESTE UN INDIVID PENIBIL SI IN NICI UN CAZ FOTBALIST .......!!!!!! SI DIN CATE STIM ARE SALARIU DUBLU FATA DE LAZAR , ROTARIU SAU HANCA ....!!!!! SA DECLARI CA ANDREI MARC NU INTRA IN VEDERILE TALE SI SA-L ARUNCI CA PE O MASEA STRICATA , DENOTA O TOTALA LIPSA DE PROFESIONALISM .....!!!!! PE TUCUDEAN , PE BALGRADEAN SI PE LAURENTIU RUS I-A REFUZAT .....!!!!!!! EL DEMONSTREAZA CA ESTE INCAPABIL SA CONSTRUIASCA CEVA .....!!!! AFARA FALCOSULEEEEEEEEEE....!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează