FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Săgeți către Reghecampf! Edi Iordănescu îl critică pe antrenorul Stelei pentru felul în care e folosit Alibec

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 14:04

Edi Iordănescu crede că Denis Alibec este folosit greșit la Steaua și că astfel fotbalistul își irosește energia. 

”Nu vreau să supăr pe nimeni, ei știu cel mai bine ce se întâmplă la echipă, dar mie mi se pare că Alibec îndeplinește alt rol. Îl văd cum coboară mult mai mult, are o rază largă de acțiune, care e bună și nu e bună. Iese din zona centrală, recuperează, vine la construcție și centrează pentru colegii aflați în careu. Mi se pare că se epuizează.

Când ai un punct fix acolo și când ai nevoie de un pivot, de un jucător cu ultimă execuție în careu iar el iese în zonele laterale pentru a lua mingi și pentru a îndeplini rolul de coordonator, nu este ok.

Am văzut că s-a speculat faptul că Denis execută toate momentele statice pentru Steaua. Clar că fiecare antrenor are planurile sale, dar mi-aduc aminte de o declarație a lui Mourinho, care a spus că în primul 11 trebuie să aibă întotdeauna doi executanți de faze fixe.

Eu am avut un atacant, nu-i dau nume, care se albea la față când îi spuneam să bată lovituri libere. Sigur, nu refuza, dar toți știm că atacanții sunt egoiști, vor să fie mereu în gura porții și nu e ok pentru Steaua, dacă nu are și alte soluții”, a spus Iordănescu jr la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează