FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Salariu de vedetă » Dinamo i-a mărit leafa lui Steliano Filip. "Câinii" și-au încălcat principiile pentru el

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de - Publicat joi, 24 august 2017 09:00

Dinamo i-a mărit leafa lui Filip, care a devenit al doilea cel mai bine plătit jucător, după slovacul Nemec.

Steliano Filip a ratat la mustață transferul la Dinamo Kiev, unde ar fi câștigat de zece ori mai mult decât în Ștefan cel Mare. Speriați că fundașul stânga în vârstă de 23 de ani nu va mai da același randament, dezamăgit de ratarea transferului, oficialii lui Dinamo l-au chemat ieri la discuții pe Steliano pentru a-i mări salariul.

4 goluriîn 117 meciuri a marcat Filip all-time în Liga 1

"Injecția" de moral este una substanțială: salariul lunar a crescut de la 4.500 € la 10.000 €, plus alte bonusuri de performanță. Adică cu 1.000 € mai puțin decât încasează cel mai bine plătit dinamovist, Adam Nemec. Mai mult, oficialii lui Dinamo și-au încălcat principiile și nu i-au cerut lui Filip să semneze o prelungire a contractului scadent în vara lui 2019, așa cum au făcut în alte cazuri când au oferit măriri salariale.

1,4 milioane €valorează Filip, conform transfermarkt.de

Directorul general Adrian Mutu a purtat mai multe discuții cu Steliano și i-a promis încă de la sfârșitul sezonului trecut că va încerca să îl pună căpitan, dar și că îl va convinge pe Ionuț Negoiță să îi dea mai mulți bani, în cazul în care el nu va fi vândut în această vară.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
sasha8777
sasha8777  •  25 August 2017, 21:34
Postat de cpt.ahab pe 24 August 2017, 11:16

:)))) Gând la gând. Exact aceeași comparație am făcut-o eu la articolul cu Enache. Ăștia doi provin din aceeași familie ***

Sunt frati de cruce, au *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sasha8777
sasha8777  •  25 August 2017, 21:31
Postat de Vladimir Sorescu pe 24 August 2017, 14:42

S-a vazut d ela o posta ca jucatorii romani au avut in pieptul lor sigla FCSB ,care era ca o piatra de maora pentru ei. Una este sa joci cu sigla STEAUA si alta sa joci cu sigla FCSB.Sunrt convins ca a contat in economia jocului, aprca aveau plumb in picioare ! Sigla asta total nepotrivita i-a scos complet din joc.Si au vazut cu totii cei care au fost pe teren, ca nu au avut tragere d einima, in schimb portughezii de la Sporting Lisabona, parca jucau cu totul altceva decat la Lisabona.Pacat ! Cam asta este diferenta de valaore dintre fotbalul romanesc si cel lustian.ca sa ajungi sa ai eprformanta trebuie schimbat ceva in fotablul romanesc, altfel Nu vom mai ajunge sa accedem nici in EUROPA LEAGUE SI AR FI PACAT !Cine are interesul sa distruga fotbalul romanesc, asta-i intrebarea !

Cumetre una e sa vrei si alta e sa si poti, sa nu faci comfuzie intre Sporting si Mimao FC

sasha8777
sasha8777  •  25 August 2017, 21:26

Pe bune? Are 23 de ani? Arata de 32, e cumva ruda cu Semeghin spaima sticlelor de vin aka nepotul lu' Bachus

Vezi toate comentariile (20)
Comentează