FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Salariul fabulos al lui Marica la Steaua + Cine e omul care l-a convins pe Becali să-l aducă pe atacant: "Steliștii îi vor pupa mîinile la semafor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 20:18

Gigi Becali a dezvăluit că Ciprian Marica va semna mîine cu Steaua și spune că omul care l-a convins să negocieze cu atacantul român e Mircea Sandu, fostul președinte FRF.

"M-am consultat cu foarte mulți oameni. M-am consultat și cu Mircea Sandu și mi-a spus că în maximum o lună jumate-două Marica revine la forma maximă. Voi știți că Marica a fost visul meu, dar pînă acum nu mi-l permiteam", a spus Gigi Becali la Digisport.

Patronul campioanei a vorbit și despre salariul pe care Ciprian Marica îl va avea la Steaua și îi promite acestuia că poate cîștiga la fel de mult pe cît lua în Germania.

"E o combinație între suma pe care o vrea el și termenul din contract. Eu i-aș da pretențiile lui, dar aș vrea să semneze pe doi ani pentru a putea lua bani pe el. Eu discutasem cu el la munte și i-am spus că poate pleca oricînd, dar a cerut mai mulți bani. I-am spus să se gîndească la următorul lucru: dacă vom intra în Ligă îi pot dubla salariul și poate cîștiga la Steaua cît lua în Germania la Stuttgart. I-am zis că va deveni idol în România. Suporterii Stelei au o sete de fotbal. I-am transmis că va fi oprit la semafor să dea autografe. Steliștii îi vor pupa mîinile", a adăugat Gigi Becali.

2.000.000 €avea Marica salariul anual la Stuttgart, iar în ultimul an de contract a acceptat diminuarea pînă la 1,5 milioane de euro

Citește și: Gigi Becali a făcut marele anunț! "Mîine semnăm cu Ciprian Marica!"

Citește și: EXCLUSIV Întîlnire de mai bine de trei ore între Reghecampf și Marica: "Vin la Steaua pentru Reghe!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
p.rares
p.rares  •  08 Ianuarie 2016, 05:25

O mare teapa cu acest Marica.!?..

fibra
fibra  •  07 Ianuarie 2016, 14:24

Inca un mare fas.Daca nu sunt jucatori seriosi de perspectiva,ne cramponam de babatii(Mutu) si expirati(Marica).

ogica30
ogica30  •  07 Ianuarie 2016, 09:24

bun atacant....stuttgart93M---------19 GOLURI,SCHALKE 34M----5 GOLURI,GETAFE 27M-6 GOLURI,KONYASPOR 6 MECIURI-1 GOL,nu a mai jucat un meci din august....

Vezi toate comentariile (58)
Comentează