FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 2-0

Salomao a vorbit despre viitorul său la Dinamo după "dubla" cu FC Botoșani din play-out: "Sunt recunoscător pentru asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 23:24

Diogo Salomao, 29 de ani, a fost omul meciului pentru Dinamo în victoria cu FC Botoșani, 2-0. Portughezul a reușit o "dublă", iar la finalul meciului și-a manifestat intenția de a mai rămâne în "Ștefan cel Mare" și din sezonul viitor.

"A fost un meci dificil pentru noi, trebuia să câștigăm ca să ne consolidăm primul loc. Am demonstrat că suntem mai buni decât ei. Pentru mine e important că am reușit două goluri, sunt atacant și vreau să înscriu mereu pentru a-mi ajuta echipa. Ultima oară când am înscris două goluri eram în Portugalia. 

Sunt fericit aici, mai am un an de contract. E important ce se întâmplă în club, a fost un an bun, toată lumea s-a comportat bine cu mine și sunt recunoscător pentru asta. Nu ne gândim la vacanță, trebuie să ne focusăm pe meciurile care au rămas.

Ideile antrenorilor sunt diferite, acum e diferit cu Bratu. Trebuie să ne adaptăm ideilor noului antrenor. Am făcut o treabă bună în ultima săptămână și trebuie să rămânem în continuare împreună, să ne ajutăm unii pe ceilalți. Nu cred că meritam să fim în play-out, dar în sezonul viitor sperăm să realizăm mult mai mult", a declarat Salomao, la Look TV.

Vezi și: FOTO + VIDEO "Dubla" lui Salomao tranșează derby-ul cu FC Botoșani » Dinamo conduce cu autoritate play-out-ul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează