FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Salomir, pericol public » Fostul arbitru FIFA s-a răzbunat pe maşina unui ziarist din Piteşti

Parbrizul mașinii ziaristului, stropit din belșug de Salomir // FOTO Ziarul Argeșul +3   FOTO
Parbrizul mașinii ziaristului, stropit din belșug de Salomir // FOTO Ziarul Argeșul

Articol de , - Publicat joi, 17 martie 2016 00:00

Incident halucinant luni, în jurul orei 11:00, în faţa redacţiei ziarului "Argeşul", cu Marian Salomir în rolul principal.

Redactorul Flavius Petrescu, 40 de ani, venea la muncă. Se pregătea să iasă din maşină, un Ford Focus, în parcarea rezervată ziariştilor, dar a fost brusc întrerupt.

Înjurături şi ameninţări cu bătaia

Ce povesteşte Petrescu pare desprins din filmele cu gangsteri: "În dreapta mea a apărut un BMW, cu număr de Cluj, condus de un tip extrem de supărat. Nu l-am recunoscut, fiindcă nu mă ocup de sport. Era vehement, nervos, mă acuza că i-am luat locul de parcare. I-am spus că sunt ziarist, că sunt locurile rezervate pentru noi. Atunci a început să mă înjure groaznic, de mamă, de familie. A ieşit după mine, mă ameninţa cu bătaia, dar nu a avut tupeu să intre şi în curtea interioară a ziarului. Am intrat în redacţie, însă, imediat, fetele de la restaurantul care se află în aceeaşi curte cu noi, m-au chemat. «Veniţi că cineva v-a turnat ceva pe maşină!»". Am apucat doar să-l văd că a demarat în trombă, spre hotelul Muntenia, care e foarte aproape".

Ulei de motor, dar pe capotă

Flavius şi-a găsit maşina plină cu o substanţă uleioasă. Ulterior a aflat că era vorba de ulei de motor. A sunat imediat la poliţie, iar agenţii au identificat imediat BMW-ul respectiv, parcat la Hotel Muntenia.

Flavius continuă: "L-au blocat cu o maşină de-a lor. În scurt timp a apărut şi şoferul. A fost legitimat. Am aflat că era vorba despre fostul arbitru FIFA Marian Salomir, care fusese observator cu o zi înainte la meciul Steaua-Astra, disputat la Piteşti. Am înţeles că l-au amendat pentru contravenţie, pe Legea 61, pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. N-am mai apucat să vorbesc cu el. Dar după cum s-a comportat, nu e decât un huligan!".

Salomir: "A avut un comportament inadecvat"

"Ochisem un loc de parcare. Am vrut să parchez acolo, am dat cu spatele, e mai greu să parchezi maşina mea cu faţa. În momentul acela a venit băiatul şi s-a băgat unde aş fi vrut eu să parchez. I-am zis că nu e frumos ce a făcut, iar el a avut o reacţie deplasată, un comportament inadecvat. Nu mi s-a părut normal şi i-am stropit maşina cu ulei de bucătărie. Regret ce i-am făcut, e un incident care nu trebuia să aibă loc, se mai întâmplă uneori în trafic să te enervezi", a menţionat Marian Salomir aseară.

"Dacă ştiam că e ulei de gătit, îl strângeam cu linguriţa. Oricum, gestul lui este incalificabil, golănesc!"
Flavius Petrescu, ziarist "Argeşul"

AICI găsești mai multe detalii + imagini

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
castaway
castaway  •  18 Martie 2016, 07:26

Inclin sa-i dau dreptate lui Salomir. Conflictul a pornit de la ceva ,ceva ce domnul ziarist evita sa explice. Cand in sfarsit ai gasit un loc de parcare si te pozitionezi pentru a intra cu spatele, vine un individ din spatele tau si ,tzusti, ocupa locul. Nu are cum sa-ti cada bine gestul si cobori cativa sfinti din inaltul cerului. Deci, golanescul si incalificabilul se regaseste in primul rand in gestul gazetarului .

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Martie 2016, 03:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alenb
alenb  •  17 Martie 2016, 17:24
Postat de fcsb.86 pe 17 Martie 2016, 11:37

Nu justific iesirea lui sub nici o forma, dar daca intamplarea este asa cum a povestit Salomir, urat din partea ziaristului, eu unul cel putin am patit acelasi lucru in trafic si nu pot descrie ce stare am avut si am simtit, dar asa cum si eu m-am controlat, acelasi lucru trebuia sa il faca si Salomir. Din pacate si-a meritat amenda, in rest nu vad nimic iesit din comun, a gresit, a platit, un incident de trafic si nimic altceva. Se intampla altele in trafic mult mai rele in fiecare zi, diferenta este doar persoana in cauza. Zi frumoasa!

ca de obicei in romanica sunt unii care justifica grobianismul. Da-i in cap celui care a fost mai rapid si a parcat pe locul pe care tu crezi ca l-ai avzut primul, da-i ca in romanica sunt destui idioti care cred ca ai facut bine. Totusi chiar si in parcarea din fata ziarului avea dl salomir prioritate?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează