FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Sancțiune dură pentru un fost jucător al Stelei: are interzis la fotbal » Cînd va putea juca din nou

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 21:29

Adi Cristea a fost sancționat de Comisia de Disciplină a FRF cu interzicerea oricăror activități legate de fotbal, pînă la respectarea deciziei TAS privind renunțarea la toate procesele cu Steaua.

Cristea a jucat la Steaua în sezonul 2013 - 2014, iar clubul a renunțat la serviciile lui în ianuarie 2014, dar cele două parți nu au ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului.

Cristea s-a adresat comsiilor FRF, iar Steaua a fost obligată să îi plătească 120.000 de euro, reprezentînd restanțe salariale și bonusuri. Cazul a juns la TAS și cele două părți au ajuns la un acord, Cristea asumîndu-și renunțarea la toate procesele deschise împotriva Stelei.

Jucătorul nu a îndeplinit această condiție, existînd un dosar deschis împotriva Stelei la o instanță civilă. Astfel, roș-albaștrii au sesizat Comisia de Disciplină a FRF, iar Cristea a fost suspendat pînă cînd se va închide procesul, potrivit Mediafax.

"În temeiul art. 57.8, coroborat cu art. 74.4 si 85, alin.3, lit.a din Statutul FRF, jucătorul Cristea Adrian este sancționat cu măsura interzicerii oricăror activități legate de fotbal pînă la executarea integrală a obligației stabilite prin decizia TAS pronunțată în Dosarul CAS 2014/a/3616", se arată în soluția comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.

Cristea s-a transferat în septembrie 2014 la Chiajna, iar la meciul cu Petrolul, din etapa următoare nu va putea juca.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Iulie 2015, 07:25
Postat de Mircea Hortensiu Tomus pe 30 Iulie 2015, 07:03

O mizerie de proporții! Adică cum? I se ia un drept constituțional?-dreptul la muncă??? Cred că așa ceva nu se întâmplă nici în ...

Asta e bogat . Nu are nevoie nici de socialul din Olanda sau Germania darami-te de cel din Romania !! o sa traisca linistit d.p.d.v financiar pina la adunci batrineti daca nu isi joaca banii la casino sau/si pe droguri Lasa demagogia !!

749942881781235
Mircea Hortensiu Tomus  •  30 Iulie 2015, 07:03

O mizerie de proporții! Adică cum? I se ia un drept constituțional?-dreptul la muncă??? Cred că așa ceva nu se întâmplă nici în ...

energydrik
energydrik  •  29 Iulie 2015, 23:58

E cu piciorul in ghips, carje, nu cred ca mai are de gand sa revina in fotbal. O sa traga de Steaua sa castige cat nu a strans in toata cariera, a tras lozul castigator si isi aranjeaza o pensie frumoasa.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează