FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Sancţiune extrem de dură pentru finanţatorul unei candidate la titlu » Ar putea urma depunctarea echipei!

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Articol de GSP - Publicat joi, 25 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 25 septembrie 2014 12:54

Ioan Niculae, finanţatorul celor de la Astra Giurgiu, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF cu saşe luni de suspendare şi 10 mii de lei amendă, în baza articolului 52 din Regulamentul Disciplinar.

La următoarea abatere a lui Niculae, Astra riscă să piardă 3 puncte!

Ioan Niculae a fost pedepsit ca urmare a declaraţiilor făcute la adresa arbitrului Istvan Kovacs, după meciul CFR Cluj-Astra, scor 4-1. Patronul Astrei a declarat că „La Campionatul Mondial la şmecherie, Kovacs ar fi în primele trei poziţii!”.

Vezi şi: VIDEO Astra executată de Istvan Kovacs » Ben Youssef, eliminat gratuit!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
dtdr
dtdr  •  25 Septembrie 2014, 23:09

La noi s-a schimbat lantul, cainele a ramas. Cum te legi de HOTII, deranjeaza si esti ASPRU TAXAT. Pe cand sanctiuni la fel de dure pentru ECHIPELE COMUNISTE, care pana acum ( si mai departe ) sunt judecate cu o exagerata INDULGENTA ????!!!!

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  25 Septembrie 2014, 20:51
Postat de unico_biancorossi pe 25 Septembrie 2014, 16:51

logic..)

Si? Care-i problema? Ne piiiisam pe toate potaile rapciugoase! MILOGILOR!!!!!!! Ati ajuns la fel ca Raped! Vooooaiii moama voastra de caini uzi si urat mirositori!

khal_37
khal_37  •  25 Septembrie 2014, 20:05
Postat de florianveress pe 25 Septembrie 2014, 13:35

Eu zic să depuncteze toate echipele cu câte şase puncte şi să le dea echipei fc valiza... Măcar ştim o treabă... Credeam că măcar anul ăsta va fi mai curat fotbalul, dar...

dupa parerea ta de mare cunoscator de fotbal, Steaua a fost avantajajata cu ceva? Dimpotriva, a jucat fara spectatori si a fost amendata pentru ca pîrtarii din galeria lui fc gaozari au aruncat non stop cu petarde pe teren. Ai vazut meciurile lui 9inamo si ti se par ok, esti multumit de ,,prestatiile'' arbitrilor care va favorizau? Cum ati dat peste o echipa mai bataioasa si un arbitru non 9inamovist v-ati pierdut valoarea in fata unei echipe promovate din liga a 3-a!!!!Inseamna ca ai o mare problema bre...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează
Close