FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - CS U CRAIOVA 0-0

Săndoi ignoră rezultatele: "Nu avem un număr de puncte satisfăcător, dar nu reflectă situația din teren"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 23:11

Emil Săndoi, antrenorul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre situaţia echipei şi egalul cu ASA, 0-0.

"Azi s-au întîlnit unele dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Am jucat cu o echipă foarte valoroasă şi care nu este întîmplător în fruntea campionatului.

Este un rezultat echitabil. Este important acest punct. Am avut cîteva ocazii clare, dar şi adversarul a avut şanse.  Cei care au intrat pe teren au adus un plus.

Bawab a reacţionat urît cînd l-am schimbat pentru că era nemulţumit că nu a marcat. Nu este nici o problemă cu el. A avut multe ocazii în aceste etape, dar nu a reuşit să se înscrie.

Nu avem un număr de puncte satisfăcător. Am jucat bine în toate meciurile, dar a fost o lipsă de concentrare la finalizare. Au fost şi cîteva greşeli în defensivă care ne-au costat. Cele două puncte pe care le avem nu reflectă situaţia din teren de la meciurile pe care le-am disputat", a spus Săndoi la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează