FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHIAJNA 2-0

Săndoi, nervos după 0-2 cu CFR Cluj: "Colţescu a greşit împotriva noastră! Am avut penalty" » Miriuță recunoaște

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 23:17

CFR Cluj s-a impus în faţa celor de la Chiajna, scor 2-0, cu două goluri marcate în minutele 67 şi 69.

La finalul meciului, Emil Săndoi, antrenorul Chiajnei, a criticat dur prestaţia lui Sebastian Colţescu, care nu a acordat un penalty pentru ilfoveni în minutul 26. Vezi aici detalii.

"Am avut penalty clar la 0-0. Sunt nemulţumit. Colţescu a greşit clar împotriva noastră. În Liga 1, valorile sunt sensibil egale şi, din păcate, diferenţa se face mereu în favoarea adversarilor noştri. Şi cu Steaua în Cupa Ligii am avut penalty neacordat. Mă roade cel mai tare asta. Ne întoarcem la acele probleme care ne creează disconfort.

Am avut şi ocazia aceea la 0-0, când Roşu a rămas singur cu Marc. Este adevărat că şi noi am făcut greşeli în defensivă, greşeli de marcaj. În repriza a doua, CFR a marcat două goluri în două minute, iar pe final noi am mai avut ceva ocazii. Clujenii au o echipă foarte bună, cu jucători de valoare", a spus Săndoi la DigiSport.

Miriuţă recunoaşte: "A fost un henţ, dar era de la jumătate de metru"

Vasile Miriuţă, antrenorul lui CFR, a vorbit despre victoria obţinută şi a recunoscut că se putea da henţ la faza incriminată de Săndoi.

"Nu ştiu dacă a fost noroc pentru că timp de 20-25 de minute cei de la Chiajna nu au ieşit din jumătate lor. E adevărat că după aceea au avut şi ei o bară, dar în repriza a doua am fost peste ei. Am marcat de două ori şi am obţinut trei puncte importante, având în vedere că plecam cu -6 puncte. Am întâlnit o echipă foarte bine organizată.

La pauză le-am spus jucătorilor că trebuie să deschidem jocul pe margini. Ne dorim să batem FC Botoşani etape viitoare. Vom pregăti meciul cu mare atenţie.

A fost un henţ, dar nu mă pot să mă pronunţ. Era o distanţă de jumătate de metru. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj", a spus Miriuţă la DolceSport.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Iulie 2016, 11:27

Cum am luat campionatul ? Dupa doua meciuri intr-unul.Si o valiza....

dinamo100
dinamo100  •  25 Iulie 2016, 17:36

Intr-o tara normala, cu un fotbal cat de cat sanatos, echipe gen Chiajna, Voluntari, Branesti, Otopeni etc. nu si-ar avea locul. Aceste localitati nu se pot compara din punct de vedere al istoriei si al potentialului de talente cu Pitesti, Constanta, Ploiesti, Bacau, Arad, Cluj, Oradea, Galati, Brasov, Baia Mare etc. !!! Echipele nascute in suburbiile Bucurestiului, normal ar trebui sa fie in ligile a 3-a si a 4-a. Din pacate fotbalul a murit la noi si-atunci oricine poate aspira la Liga I.

crist_razvi
crist_razvi  •  25 Iulie 2016, 08:41
Postat de blatistu49 pe 24 Iulie 2016, 23:58

sa dispara satele nu i nici un interes moare fotbalului cu CHIAJNA Voluntari ciuperci otravite finantati din bani publici lipsa publicului cu asemenea echipe e clara

Mai blatistule, pai tu stii cati jucatori importanti ai Romaniei au plecat de la Chiajna (sat)? Nu stii??? Intereseaza-te....pai satele astea mai si produc talente pe care le risipesc "marile echipe"ale Romaniei care ...nu trec de turul preliminar ...despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează