FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sandu s-a întîlnit cu oficialii Stelei pentru a pune capăt conflictului Steaua-naţională! Ce mesaj are pentru Reghe

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 22:53

Mircea Sandu a avut o întîlnire cu oficialii Stelei, în încercarea de a detensiona atmosfera după conflictul dintre Reghecampf şi Piţurcă.


Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a stabilit şi o strategie şi pentru refacerea gazonului de pe National Arena.

"Am avut o întrevedere pe mai multe planuri cu Mihai Stoica şi Valeriu Argăseală pentru a pune la punct strategia de refacere a terenului de pe National Arena. Am avut o convorbire telefonică şi cu Dinu Gheorghe. Terenul de joc trebuie decopertat în termen de 12 zile, pus covorul şi toate celelalte operaţiuni. Am discutat şi despre declaraţiile nefericite ale unor oameni de peste 30 de ani care ar trebui sa fie mai cumpătaţi în atacurile astea care nu fac bine nimanui. Facem parte dintr-o familie a fotbalului şi trebuie să ne apărăm între noi", a spus Sandu la Dolce Sport.


Şeful FRF are un mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf: "Cînd o să mă văd cu Reghecampf o să-l rog să-i transmită soţiei sale să ne lase pe noi cu fotbalul nostru, şi ea să se ocupe de meseria ei de impresar".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
bogdanelibm
bogdanelibm  •  07 August 2013, 00:27

daca aveai o intalnire cu un judecator care sa te inchida pt minim 2 ani si sa iti dea pe viata acum acest articol si acel judecator isi facea 20 de milioane de prieteni pe toate retelele de socializare.nu exista familia frf exista mafia frf deci ai carente in exprimare.sincer imi pare rau ca ai scapat de cancer si nici atunci nu ai renuntat la sefia frf ,oare acum te retragi ca iti este frica ca incep sa iasa la suprafata magariile pe care le-ai facut ?de ce il susti pe popescu ?sa-ti acopere faradelegile? si cand vei parasii aceasta lume nu cred ca vei fi iubit de nimeni pt ca ai distrus echipe de traditie .ce echipa urmeaza dupa rapid ?te vrem la puscarie numai pt ca existi

daniaania
daniaania  •  06 August 2013, 23:09

mai bine ai pleca odata, ai distrus fotbalul nostru si echipe..!!

suiac
suiac  •  06 August 2013, 22:59

" Facem parte dintr-o familie a fotbalului şi trebuie să ne apărăm între noi", a spus Sandu la Dolce Sport " CU ALTE CUVINTE ," CORB LA CORB NU-SI SCOATE OCHII "... POATE REUSESC " VRABIUTELE " DIN JUSTITIE SA REZOLVE PROBLEMELE ODATA SI ODATA...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează