FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Sandu și Dragomir, țintele lui Mititelu: "S-au comportat ca mafioții proști. Mi-au cumpărat avocații!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2016 00:18

În urmă cu mai mult de o săptămână Tribunalul București a judecat pe fond dosarul dezafilierii FC U Craiova. Procurorii DNA au cerut pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante în cazul lui Mircea Sandu și Dumitru Dragomir! Ar fi vorba în total de câte 14 ani de închisoare, iar pe 25 mai este așteptat verdictul instanței.

Fostul patron al Universității, Adrian Mititelu, a vorbit în termeni duri despre cei doi foști șefi din fotbalul românesc.

"Am rămas șocat să văd cum se apără în proces. Prin tot ce spuneau parcă voiau să fie condamnați. Avocatul meu, Mircea Moise, a fost trei clase peste cei patru avocați faimoși ai lor. Au fost inconștient de proști. Pe logica lor, că au făcut ceva în fotbalul acesta, Popescu trebuia premiat, nu condamnat.

Acest proces este mic copil pe lângă următorul. Merită să plătească scump toți cei care și-au bătut joc de Universitatea, de suporteri, de mine. Au comis o crimă. S-au comportat ca mafioții proști. De-a lungul acestor ani mi-au cumpărat avocații, au încercat să mă intimideze permanent. Lângă mine a rămas avocatul Mircea Moise. 

Într-un an și jumătate cred că vom avea verdictul final, iar ei nu scapă. Îi sfătuiesc să nu facă apel la decizia din 25 mai, riscă mult", a declarat Mititelu la Radio Sport 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
186586998402700
Florin Tomita  •  15 Mai 2016, 22:40

Suferința suporterilor cu ce se va răsplăti pentru acești ani

alinushu_
alinushu_  •  15 Mai 2016, 17:40

Indiferent de decizia instantelor, FC Universitatea Craiova va ramane vesnic in inimile adevaratilor ei suporteri.Acolo nimeni n-o va putea inlocui...Sustinatori ai altor echipe, puteti fii oricat de "hatter"-i doriti, dar nu cred ca v-ati dori sa ajungeti, vreodata, in pielea noastra...

198939213804366
Adrian Addryano  •  15 Mai 2016, 15:22

Şi abuzul făcut împotriva Corvinului Hunedoara ar trebui pedepsit!!!Aveau de primit 1 milioan de la Copos,dar Dragomir a făcut tot ce a fost posibil ca banii şă nu mai ajungă la ăia!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează