FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şansa lui Gardoş » Steaua rămîne cu doar 3 stoperi după plecarea lui Chiricheş! Reapare varianta Celeban

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 august 2013 00:00 / Actualizat duminica, 25 august 2013 12:52

Transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham lasă un gol în defensiva Stelei, care va mai avea în lot numai 3 fundaşi centrali de meserie.

Laurenţiu Reghecampf se mai poate baza în centrul apărării pe Lukasz Szukala şi Florin Gardoş, care vor alcătui, începînd cu următoarea etapă de campionat, noul cuplu de fundaşi centrali al echipei. Aceasta va fi o nouă şansă pentru Gardoş de a-şi recîştiga locul de titular la gruparea din Ghencea, după ce în ultimele două sezoane a fost mai mult rezervă pentru fundaşi ca Szukala, Chiricheş, Geraldo sau Iliev.

A treia soluţie este Doru Bratu, însă stoperul adus de la Chiajna nu a confirmat pînă acum şi e departe de nivelul celor doi.

Tehnicianul Stelei mai poate conta pe acest post pe Mihai Pintilii, care a mai evoluat ca stoper şi la Mediaş, dar şi pe Lucian Filip, folosit în premieră în centrul defensivei la Mediaş.

Au bani pentru Celeban
Printre soluţiile posibile pentru a acoperi golul lăsat după plecarea lui Chiricheş se numără şi Piotr Celeban. Fundaşul Vasluiului e văzut drept înlocuitorul perfect pentru stoperul de 23 de ani.

Transferul iniţial a picat, după ce Gigi Becali a refuzat prima ofertă a lui Tottenham: "Nu putem să-l transferăm decît dacă este liber. Are un salariu prea mare pentru noi", declara Mihai Stoica în urmă cu aproape o lună. Totuşi, prin plecarea lui Chiricheş, "roş-albaştrii" ar avea banii necesari pentru a-l transfera pe polonezul de 28 de ani.

1,8 milioane de euro este cota lui Celeban, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
bogdany79
bogdany79  •  25 August 2013, 19:17

O noua dovada de amatorism a managementului de la Steaua. Steaua trebuia mai intai sa transfere un fundas si apoi miercuri sa anunte transferul lui Chiriches la Totenham. Acum au crescut preturile pentru fundasi centrali (ma refer la cei pe care ii va oferta Steaua), avand in vedere si suma importanta ce urmeaza a fi incasata. Nu invatam nimic....ne zbatem in mediocritate la nivel managerial. Ne amagim ca avem lot valoros dar: Doru Bratu, Tatu, Nikolici, Ad. Cristea, Prepelita, Radut, Nita, Costea...nu sunt de Steaua. Aduce iar MM niste ratati ieftini, ca doar Gigi are nevoie de lovele. Va pleca si Bourceanu pana la finalul lunii si o sa vorbim singuri....

ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  25 August 2013, 18:44

ramane fara stoperi ? pai eu nu ma supar ! sa ramana !..)))

mihaiholby
mihaiholby  •  25 August 2013, 16:00

MM , avem nevoie urgenta de un fundas de fier langa Sukala si de un varf care da ca Sukala cu capul , in fata portii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează