FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Șanse tot mai mari ca Dinamo - Pandurii să se joace pe Arena Națională: "Cred că sunt în faza finală de rezolvare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 10:30

În următoarele zile, Arena Națională urmează să se deschidă, iar echipele din Liga 1 pot evolua din nou pe cel mai mare stadion din țară.

Dinamo vrea să fie prima echipă care evoluează în acest an pe Arena Națională și a depus o cerere pentru că duminică să joace meciul cu Pandurii pe cel mai mare stadion din Liga 1. Vezi detalii!

Șansele ca meciul să se joace pe Arena Națională sunt ridicate, iar Narcis Răducan, președintele celor de la Pandurii, spune că a fost contactat de cei la Dinamo pentru a-și da acordul.

"Suntem încrezători înaintea meciului cu Dinamo. Chiar ieri ne-au contactat cei de acolo pentru a ne întreba dacă suntem de acord să jucăm pe Arena Națională. Noi am acceptat, pentru că sunt cele mai înalte standarde, cele mai bune condiţii şi contează și starea gazonului.

Dacă ne-au contactat, înseamnă că sunt în faza finală de rezolvare a problemei și înseamnă că sunt foarte mari șanse să jucăm pe Arena Națională", a spus Răducan la DigiSport.

Dinamo și Pandurii se vor duela duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1425838917717550
John Milne  •  16 Martie 2016, 12:57

Echipalui Gelu joaca cu echipament din 2006 si vor pe NA . Is this a joke ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close