FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Săptămînă de vis pentru o parte dintre jucătorii Rapidului! Le-ar putea intra în conturi banii din drepturile TV, dacă se îndeplineşte o condiţie

Articol de GSP - Publicat joi, 09 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 09 octombrie 2014 12:51

Rapidiştii trec prin momente dificile, însă această săptămînă ar putea fi una de vis pentru ei. Sînt şanse mari ca LPF să le trimită banii pentru o lună jucătorilor care au promovat echipa în vară, la barajul cu Chiajna.

Pentru ca acest lucru să se concretizeze este nevoie ca administratorul special Dragoş Frăţilă să semneze actele.

La ultima şedinţă de la Pro Rapid s-a decis că banii cuveniţi din drepturile TV vor fi daţi doar către cei care au ajutat echipa să promoveze şi încă fac parte din lotul echipei, cei care au plecat la alte echipe în vară şi alţi angajaţi.

Tot din acei bani vor fi plătite şi taxele către stat, care însumează în jur de 150.000 de euro. Jucătorii veniţi în această vară nu vor încasa nici un ban, anunţă DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
alone.against.all
alone.against.all  •  12 Octombrie 2014, 22:49

ce le mai place phula astora de la alte echipe...

xhthu
xhthu  •  09 Octombrie 2014, 14:22

nu-i nimic ,mai arunca un cimpanzeu cu ceafa lata iar cu o banana si se duc si banii aia :))))) si uite asa stelistii din federatie mai amendeaza o data cea mai frumoasa si iubita si anticomunistii asupriti din ghiulesti mananca iar supa la plic

hoffmannmastersofclones
hoffmannmastersofclones  •  09 Octombrie 2014, 13:29

Baietii merita maximum de respect, partea maro a galeriei NU.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează