FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Săpunaru, acid la finalul partidei de la Severin: "Acum plec la spitalul de nebuni! M-a luat capul!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 23:32

Cristi Săpunaru a izbucnit în mai multe rânduri în timpul meciului de la Severin, în care Steaua s-a impus în faţa Pandurilor cu scorul de 1-0, în urma unui penalty controversat.

Chiar dacă la interviul acordat după meci Săpunaru nu a vrut să comenteze arbitrajul, jucătorul a lăsat să se înţeleagă că Steaua este în repetate rânduri ajutată de arbitri pentru a câştiga campionatul.

"Acum plec la spitalul de nebuni! M-a luat capul, cum i-a luat şi pe colegii mei. Ce rost mai are acum să mai vorbim despre arbitraj? Ce mai contează? Contează cine trebuie să fie campioana României", a declarat Săpunaru după meci.

Fundașul a replicat ironic atunci când a fost întrebat de scandalul de la final (Detalii AICI): "Nu mă certam cu fanii Stelei, mă certam cu nevastă-mea, o întrebam de ce a venit la meci când i-am zis să stea acasă".

Steaua a cîştigat meciul cu Pandurii cu 1-0, în urma unui gol marcat de Nicuşor Stanciu din penalty şi a trecut pe primul loc în clasament.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
937342923006304
Talpos Mircea  •  31 Martie 2016, 18:24

Sapunaru face clabuci la gura dar ar fi trebuit eliminat de un arbitru mai putin binevoitor. *** Din pacate ii permit prea multe. Daca ar fi jucat un fotbal mai bun poate ar fi castigat, asa incerca sa cistige cu gura ce nu a putut sa castige cu piciorul. Fiecare are armele lui...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  31 Martie 2016, 13:22

Pleci de unde ai scapat , furiosule !

andinamodrei
andinamodrei  •  31 Martie 2016, 13:20
Postat de andyandrei2015 pe 31 Martie 2016, 12:39

cancerul fotbalului romanesc sunt dinamo si rapid,ce bine ca rapid se desfiinteaza ! urmeaza u cluj,petrolu,asa tg mures,clona cs u

la figurat , cancerul este o forma de distrugere a unor situatii normale ! Cum pot fi Dinamo si Rapid considerate "cancerul fotbalului romanesc" ? stiu ca stelistii au intrat in normalitate odata cu disputarea meciului cu viitorul , apoi cu meciul de aseara ... . Pentru voi astea sunt situatii normale , pentru ceilalti sunt situatii penale !

Vezi toate comentariile (94)
Comentează
Close