FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BOTOȘANI 2-2

Săpunaru are un mesaj pentru colegii din ofensivă după egalul cu Botoșani: "Capul sus! Vor mai fi ocazii"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2015 21:19

Cristian Săpunaru a reușit al 4-lea său gol în Liga 1 de la revenire, însă este trist pentru că Rapid n-a reușit să învingă FC Botoșani (2-2). 

"Ne mulțumim și cu un punct, pe noi ne ajută orice punct în lupta asta pentru evitarea retrogradării. Azi am întîlnit totuși o echipă bună, merită să fie sus în clasament.

Păcat că am ratat acele ocazii destul de ușor pe final de meci. Sîntem însă uniți pînă la capăt, nu contează cine ratează sau marchează.

E bine că n-am pierdut, sîntem mulțumiți de ce am realizat pînă acum. Urmează două meciuri de foc, sperăm să ne salvăm. Benson trebuie să țină capul sus, va avea și alte ocazii în alte meciuri și va înscrie", a zis Săpunaru la DigiSport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
ertyuiop
ertyuiop  •  29 Aprilie 2015, 13:11

De fapt sansa mare pt. ultimele 4 etape.....aveti unul pe bune cu Iasi dupa care 4 meciuri cu echipe dezinteresate, asta inseamna probabil 12 puncte!

ertyuiop
ertyuiop  •  29 Aprilie 2015, 13:07
Postat de alessyo49 pe 29 Aprilie 2015, 07:34

Foarte bine a zis Sapunaru....nu avem cum sa retrogradam cu asa joc frumos....nici o echipa din zona retrogradarii nu e mai in forma ca noi...hai baietii...batem la Iasi si ne salvam.

sa fim seriosi, nu realizati ca jucati ca niste ***? Singurul merit al vostru, pana acum, e ca meciurile sunt pe teren.....e clar ca ultima etapa nu va fi tot asa, mare sansa sa jucati in etapa 34 cu Pandurii si nu in 30!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alessyo49
alessyo49  •  29 Aprilie 2015, 07:34

Foarte bine a zis Sapunaru....nu avem cum sa retrogradam cu asa joc frumos....nici o echipa din zona retrogradarii nu e mai in forma ca noi...hai baietii...batem la Iasi si ne salvam.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează
Close