FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 0-1

Săpunaru, atac în direct la Duckadam: "Vorbește mult și prost" » Reacția oficialului stelist

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 mai 2017 22:37

Cristi Săpunaru l-a contrat pe Helmuth Duckadam la finalul meciului dintre Astra și FCSB, câștigat de roș-albaștri cu scorul de 1-0.

Fundașul Astrei a ținut să-i ofere o replică președintelui de imagine al FCSB, după ce acesta a insinuat că jucătorul nu și-ar fi apărat corect șansele în meciurile giurgiuvenilor cu Viitorul, 3-2.

"E în studio domnul Duckadam? Îi transmit să-și vadă de echipa dânsului, presupun că a fost pus de patronul Stelei să vorbeacă de anumiți jucători.

Vorbește mult și prost și a vorbit despre mine. Îi amintesc că și la meciul cu Steaua am dat pe lângă minge și nu a mai zis nimic", a răbufnit Săpunaru la finalul meciului, la TV Digi Sport, în timp ce Duckadam era în studio.


Reacția lui Duckadam în timp ce Săpunaru vorbea
FOTO: Captură TV Digi Sport

"Nu l-am acuzat de nimic. Am zis că după cele două jocuri cu Viitorul, în care și-a dat două autogoluri și a făcut un penalty, poți să-ți pui niște întrebări"
Helmuth Ducakdam, pentru sursa citată

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (43)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  09 Mai 2017, 18:06

Sapunaru nu e baiatul ala care s-a batut prin Portugalia si a fost dat afara? Culmea, aia care au inceput bataia inca joaca acolo. Deci, el nici macar la golanisme nu e bun. S-a gasit un baiat cu dintii cariati sa vorbeasca de o legenda a fotbalului mondial.

zarqa
zarqa  •  09 Mai 2017, 16:39

Românul, pui de dac, H.Dukadam, îmi stârneste un sentiment de milă. Se lasă umilit de un nimeni, adică *** -zis MM Stoica, iar el, fostul mare portar, îi linge fesele unui cioban. Nu îmi vine a crede la ce se poate preta acest arădean fără pic de coloană vertebrală.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  09 Mai 2017, 11:47

Nu se intreba DUCKADAM ,de ce fundasi de la astra, se dadeau la o parte in meciul de aseara. Unde erau cand a dat gol Bizonul, asta nu vad *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează