FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTUL SĂPUNARU DĂ SFATURI

Săpunaru îl ceartă pe Copos: "Aruncă ariciul din buzunar!"

Săpunaru şi-a tatuat emblema Rapidului pe braţ
Săpunaru şi-a tatuat emblema Rapidului pe braţ

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 15 iunie 2012 09:48

Fostul jucător al Rapidului, Cristi Săpunaru, îl critică pe George Copos pentru politica de criză pe care o abordează Rapidul

"La Rapid trebuie aduşi mai mulţi rapidişti. Pancu este un jucător benefic acestei echipe. George Copos ar trebui să arunce ariciul din buzunar şi să ajute mai mult echipa", a spus Săpunaru pentru Digi Sport.

Fundaşul lui Porto a vorbit şi despre instalarea lui Sabău pe banca giuleştenilor: "Sabău a fost jucător la Rapid, a cîştigat un campionat ca jucător, sper ca acum să ia titlul şi ca antrenor. În rest, nu-l cunosc, n-am lucrat cu dînsul. Nu-mi doresc decît să facă treabă şi, cum spuneam, să termine pe primul loc şi să readucă titlul în Giuleşti".

6 milioane de euro a încasat Rapid în 2008 de la FC Porto în schimbul lui Săpunaru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
b.k.
b.k.  •  16 Iunie 2012, 08:22

Avem un selectioner.........................nici nu stiu cum sa-l injur, incetut se retrag fotbalistii de la nationala si ramanem cu jucatorii. Sper sa ne calificam pt Brazilia. Hai Romania!!!!!!!!!!!!!!

b.k.
b.k.  •  16 Iunie 2012, 08:19

Am inteles ca nu vrei nimic de la CFR dar cu asta ce ai,Piturco?

dreamer123
dreamer123  •  15 Iunie 2012, 14:35

ce ochi are in poza :))))))))))))))) il baga pe tamas sub masa. si totusi...mwe pitzurca

Vezi toate comentariile (3)
Comentează