FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 0-2

Săpunaru îşi face praf colegii după înfrângerea cu Gaz Metan: "Ce să ne motiveze Şumi, când noi suntem penibili? Nu suntem în stare să jucăm fotbal!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2016 22:35

Cristi Săpunaru a criticat dur evoluţia Astrei în meciul cu Gaz Metan, pierdut de campioană cu scorul de 0-2.

"Nu e o înfrângere dureroasă, e foarte dureroasă. Ne îndepărtăm uşor, uşor de play-off şi ne cam facem de râs. Trebuie să conştientizăm că am ajuns într-o situaţie penibilă, aici e campioana României şi nu o echipă care se bate la retrogradare. Echipele din faţă se îndepărtează, iar noi batem pasul pe loc.

Ce să ne mai motiveze Şumi, când noi suntem penibili şi nu suntem în stare să jucăm fotbal? Nu-mi imaginam că vom ajunge în această situaţie. Am pierdut meciul pentru că nu am fost în stare să jucăm fotbal", a declarat Săpunaru la finalul meciului la Digi.

"Numai la echipa naţională nu mă gândesc când nu putem să batem pe nimeni în campionat"
Cristi Săpunaru

  Astra a pierdut cu 0-2 meciul jucat la Cluj cu Gaz Metan Mediaş şi a ajuns la cinci înfrângeri în opt meciuri în acest sezon. Echipa antrenată de Marius Şumudică ocupă locul 12 în clasament, doar înaintea echipelor care au fost penalizate înainte de startul sezonului: ACS Poli Timişoara şi ASA Târgu Mureş. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
andy_2008
andy_2008  •  20 Septembrie 2016, 07:43

Sapunaru e jucator de Rapid,liga a 4 a.

1422898941351462
Dan Antoniu  •  20 Septembrie 2016, 05:35

echipa fara fani si fara bani !!! Pentru cine trageati asa tare cu steaua ? Era cota mare la pariuri pentru 2 ? Vai de mama voastra de echipa ! Ce sumi , te-au ajuns blestemele spectatorilor pentru care stateai cu degetul in gura ?

borat101
borat101  •  20 Septembrie 2016, 03:03

Sapunaru - Laso balta ca pute rau. Astra = Rapid 2. Ce tot mai tranteati voi meciuri, de nu mai stiati de voi si va luati bani de la casele de pariuri cu Sumudica de mana. FCSB'istii barem sunt acoperiti bine de ka.m.atarime, asa si cu dinamovistii, dar restul vai de voi. Asta numiti voi fotbal? Nu vedeti ca da de pamant toti cu voi prin Europa ...?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează