FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO Sara Meireles, comparată cu Kim Kardashian, revine în prim plan! Cele mai sexy imagini cu iubita lui Diogo Salomao, noul transfer de la FCSB

Sara Meireles, iubita lui Diogo Salomao +12   FOTO
Sara Meireles, iubita lui Diogo Salomao

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 13:19

FCSB a rezolvat un transfer interesant, Gigi Becali reușind să-l convingă să semneze pe portughezul Diogo Salomao (30 de ani), fost la Dinamo.

Iubita lusitanului a întors toate privirile în precedenta perioadă petrecută în România, în care posta constant fotografii incendiare pe rețelele de socializare.

Frumoasa portugheză are peste 13.000 de urmăritori pe Instagram, pe care îi răsfață de cele mai multe ori cu poze foarte sexy. Aceștia o compară în comentarii cu celebra Kim Kardashian, datorită asemănării fizice.

Iată cele mai incitante fotografii cu Sara Meireles, cea care recent a devenit mămică: 

967690 sara meireles 5 +13 FOTO

Vezi și: FCSB s-a înțeles cu Diogo Salomao! Anunțul făcut azi de Gigi Becali: „Ăsta e salariul”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  16 Iulie 2019, 17:40

pe a lui moutinho sau alte transferuri nu le aratati? ca doar asa mai postati si voi stiri de stalk-eri

alan24
alan24  •  16 Iulie 2019, 14:31

Bravo ma..dupa ce ca incitati suporterii cu titluri de genul " tradarea e gata " ..acum le si aratati pe cine sa bata in tribuna. ! Imbarligatorilor !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează