FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Satelitul" Fiorentinei » După Ciprian Tătăruşanu, Steaua mai poate trimite gratis un titular la Florenţa

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 19:16

Steaua e pe cale să devină principalul furnizor de jucători al celor de la Fiorentina.
După ce l-au pierdut gratis pe Ciprian Tătăruşanu, care a semnat în această vară cu formaţia din Florenţa din postura de jucător liber de contract, "roş-albaştrii" pot pierde în acelaşi mod încă un jucător. Corriere dello Sport anunţă astăzi că trupa Viola a pus ochii şi pe noul portar al campioanei României, Giedrius Arlauskis!

Lituanianul a semnat doar pe un sezon cu Steaua, astfel că poate pleca liber, la fel ca Tătăruşanu, în vara lui 2015. Totul depinde de negocierile pe care le poartă italienii cu brazilianul Neto, titularul obişnuit al buturilor Fiorentinei.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
khal_37
khal_37  •  29 Noiembrie 2014, 13:18
Postat de lumpy666 pe 29 Noiembrie 2014, 05:23

Tatarusanu iera BUN doar de NIVELUL lui STEAUA dar uite ca la o echipa de EUROPA LEAGUE din ITALIA a devenit "REZERVA REZERVELOR" si DACA e ADEVARAT ce au scris cei de la GAZETA SPORTURILOR atunci cu Tatarusanu NU AU CALCULAT nici macar in VIITORUL INDEPARTAT!!! -SPER ca toata lumea simte DIFERENTA DE NIVEL intre o echipa MAXIM de EUROPA LEAGUE din ITALIA si o echipa ca STEAUA cine aspira la CHL an de an,iar ca si CALCIO de zilele NOASTRE unde a decazut fata de acum 8-10 ANI!!! -STIU ca NU o sa convina iara PAREREA MEA SINCERA la foarta multa lume DAR asta NU schimba datele ca TATARUSANU a devenit REZERVA REZERVELOR la FLORENTA!!!!!

Prost este bre di sigur nu ai nici o sansa sa-ti revii niciodata. Tatarusanu a fost adus la Fiorentina pentru ca Neto nu are constanta in joc cu o medie de 1,7 goluri primite pe meci. Tata a aparat atat in campionat cat si in ,,Coppa'' plus ca a fost titular in toate meciurile di EL unde a aparat foarte bine. Prostia ta este unica bre...

vpopa2014
vpopa2014  •  29 Noiembrie 2014, 08:14

Oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber). Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul “Info” la adresa de email: [email protected] tău...

plischi
plischi  •  29 Noiembrie 2014, 06:51

...asta daca violetzii au de gand sa intre pe teren cu doi titulari in poarta.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează