FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Sburlea: "Vom lupta pentru un loc de Cupa UEFA"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Atacantul lui FC Braşov, Sabrin Sburlea, va pleca mîine, la Mogoşoaia, unde este programată reunirea echipei naţionale de tineret în vederea meciului amical cu Slovenia, (11 februarie).

"Mă simt foarte bine din punct de vedere fizic. Am fost la Bologna la un control medical amănunţit şi mă bucur că nu mai am probleme medicale. Totul a decurs aşa cum mă aşteptam. Nu este o surpriză pentru mine convocarea la echipa naţionala de tineret. Mîine mă voi prezenta la reunirea lotului. Este primul meci din acest an al echipei naţionala şi îmi doresc să-l cîştigăm", spune Sabrin Sburlea.

Despre perspectivele stegarilor in retur, Sburlea spune: "Îmi doresc să obţinem cît mai multe puncte, iar la finalul campionatului să ne clasăm cît mai sus. Vom lupta în retur pentru un loc de Cupa UEFA. Vreau să mă pregătesc cît mai bine, iar atunci cînd antrenorul va decide că are nevoie de mine voi da totul pe teren".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2009, 16:40

"Este primul meci din acest an al echipei naţionala şi îmi dorim să-l cîştigăm" LOL?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează