FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandal cu Denis Alibec și o divă din showbiz! "El se crede fotbalist, mi-a vorbit urât!" » Alibec a sunat din cantonament la TV și a demonstrat că e acuzat pe nedrept: "Minte!"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 22:44

Una dintre divele din showbiz, Mariana Roșca, a făcut o serie de afirmații în această seară în direct, la Antena Stars, despre cum ar fi încercat Denis Alibec, atacantul Stelei, să o agațe pe Instagram. Fotbalistul, aflat în cantonament în Antalya, s-a apărat imediat, intervenind în direct la TV.

  • Ulterior, în cadrul emisiunii, s-a demonstrat că acel cont de Instagram de pe care ar fi avut loc conversația este FALS!
  • Alibec este în pericol să ia amendă, jucătorii Stelei neavând voie să intre în dialog cu presa fără acordul clubului, mai ales la o oră atât de târzie (ora 22:40, ora României);
  • Nu e prima oară când un stelist sună la o emisiune de mondenități din cantonament. S-a întâmplat în 2011, când Răzvan Stanca a sunat la Un Show Păcătos, la Antena 1, și a fost băgat în ședință de Victor Pițurcă.

"Sunt tone de fotbalişti pe net. El crede că dacă joacă la colţul gardului în nu-ştiu-ce liga e fotbalist.

M-a contactat ăsta, Alibec, de a căutat-o şi pe Vancea. De unde să ştiu eu cine e el? M-a abordat, arăta ok, dar nu ştiam cine e. M-am uitat la două-trei poze a fost drăguţ la început. Arată bine l-am întrebat la ce echipa e. Mi-a zis că joacă la Steaua, că nu e de la colţul gardului. Mi-a scris acum două trei săptămâni.

A vorbit foarte urât cu prietena  a mea. Mi-a vorbit şi mie urât, dar n-a exagerat. La început că vrea să îmi facă un cadou, să mergem într-o vacanţă. La un moment dat mi-a făcut o aluzie intimă. Am primit poze de la fotbalişti din toate unghiurile", a declarat Mariana Roșca.

Imediat, Alibec, aflat în cantonament cu Steaua în Antalya, a intervenit telefonic la Antena Stars:

"Sunt numai minciuni. Să arate conversațiile. Nici măcar nu cred că are Facebook-ul meu. Ea nu avea ce să facă acasă și a venit să facă un pic spectacol. Nu e treaba nimănui despre cum agăț eu femei. Nu e treaba dumnevoastră ce am vorbit eu cu Roxana Vancea" Denis Alibec

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1401288569903776
Valy Valy  •  28 Ianuarie 2017, 08:43

Alta pocnitoare care nu are ce face acasa!!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Ianuarie 2017, 18:53

ii fi si tu vreo dinamovista,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  27 Ianuarie 2017, 08:56

Ce-nseamna 'mi-a vorbit urat' ? Ca, eventual, ar dori-o in budoarul sau? Ce e urat in asta? Ca i-ar placea o distractie de-o noapte? Ce e rau in asta? La urma urmei ar avea de castigat. Baiatul e tanar, e viguros, e pe banii lui...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează