FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Scandal după FCSB - CSU Craiova » Fanii steliști și-au ieșit din minți: "Du-te la oi! Pleacă de la Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 08:47

După FCSB - CSU Craiova 1-1, fanii steliști l-au luat în colimator pe fundașul Gabi Enache.

Mai mulți suporteri i-au așteptat în parcare pe jucătorii lui Nicolae Dică și le-au reproșat meciul slab făcut contra craiovenilor. Cel mai contestat jucător a fost Gabi Enache, potrivit TV Digi Sport.

"Pleacă de la Steaua. Băi, du-te la oi. Respectați-ne! În locul lui nea Gigi, nici 5 bani nu v-aș da, bă, nenorociților. Nu jucați nimic! Am răgușit pentru voi. Dau bani mulți pe medicamente", au strigat fanii către fundașul dreapta.

"Vii lângă noi la 1-1 și la 5-0. Nu vorbiți așa. Fiți lângă noi", a fost replica lui Enache către fanii care-l criticau.

Citește și: VIDEO+FOTO » O repriză, un punct! FCSB - CSU Craiova 1-1, echipa lui Dică suferă fără Budescu și Alibec » Primul pas greșit făcut de roș-albaștri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (80)
rjka
rjka  •  01 August 2017, 00:08

auzi au ajuns fani lui gigi sa critice jucatori pai voi sunte-ti *** fani de rezultat luati-va patronul si mutativa in pipera acolo va e locul ca pe terenul lui din pipera ***, fc fcsb nu e steaua .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

masinameaeata
masinameaeata  •  31 Iulie 2017, 23:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

553108311532700
Ion Grosanu  •  31 Iulie 2017, 21:42

Gigica schimba denumirea FC SAIVAN BUCURESTI am spus ca jucatori sant constipati balonati . Anainte sa intre in teren punei sa traga cate 3 - 4 *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează