FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FC BOTOȘANI 1-3

Scandal după Voluntari - Botoșani 1-3 » Reacția unui jucător eliminat: "Asta e culmea, nici să înjur nu mai am voie" » Ce spune regulamentul

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 23:04

Dragoș Balauru, goalkeeper-ul de 27 de ani al lui FC Voluntari, a fost eliminat pe finalul meciului cu FC Botoșani, pierdut de echipa sa cu 1-3. 

Portarul a fost eliminat direct de către Ovidiu Hațegan, care l-a penalizat pe portar pentru faptul că ar fi fost auzit în timp ce înjura. După meci, Balauru a avut o reacție dură la adresa centralului: 

"Avem gură să vorbim. Acum nu mai am voie sa înjur? Poate mi-am înjurat colegii sau i-am înjurat pe spectatori. Eu nu l-am înjurat pe arbitru.

Asta e culmea! În lumea asta, nici să înjur nu mai pot. Oamenii în negru sa-și dea cartonașe roșii singuri. Nu vede nimeni că-i ofsaid de un metru la golul lui Golofca? Îmi pierd banii și punctele din cauza lor", a declarat Balauru, la Look TV.

Portarul e contrazis însă de regulament, care reglementează clar că injuriile sunt complet interzise pe durata unui meci, indiferent cui sunt adresate!

FOTO: RAED KRISHAN

"Nu e treaba mea să comentez arbitrajul. Jucătorii mei să fie nervoși pe greșelile lor, nu pe cele ale arbitrului. E dureros acest rezultat, am fi avut șansa să rămânem în locurile fruntașe cu un rezultat bun.

Botoșani a făcut un meci bun, merită felicitați cei de acolo pentru că merită victoria. Analizasem jocul lor din primele etape și am făcut tocmai greșelile pe care nu trebuia să le facem" Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari, la TV Dolce Sport

"Nu vreau să comentez arbitrajul. Am avut posesia, cei de la Botoșani ne-au surprins pe contraatac. Din păcate, am primit un gol în ultimul minut al primei reprize, gol ce s-a dovedit decisiv" Vasile Maftei, FC Voluntari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
883135188391540
Popa Corneliu  •  05 August 2017, 12:28

Dar de ce rosu direct? Daca in cazulmunui fault mai discuti intensitatea lui, la o injuratura ce a facut? Hategan a facut praf meciul! Omul lui cfrfuratot este orgolios nevoie mare! Nu este viciere de rezultat, Botosaniul a jucat mai bine si datorita manierei de arbitraj! A acordat golul doi dintr-un ofsaid, recunoascut si de fanfaronii de la LookTv, ilfovenii "s-au napustit haotic" si botosenenii i-au prins pe contraatac si l-au facut mare pe Golofca! Ifrimie isi freaca mainile...

rumunek
rumunek  •  05 August 2017, 11:00

Ce sfinti sunteti toti! Nu va enervati, nu injurati, nimic. In Premier League, in fata arbitrului ii striga orice jucator *** si nu primeste nici galben, in Italia la fel. Dar acolo arbitrii sunt doar accesorii ale jocului, la fel ca fanioanele, plasele sau liniile. In plus, pot sa lege o fraza si sa isi sustina ideile, inclusiv in fata unui fotbalist necivilizat. Nu ei sunt vedetele si nu despre ei trebuie sa fie vorba. Aici insa avem doar staruri, pieptul in fata si freza cu gel. Plus fluierul in gura, ala e de fapt elementul de superioritate al lor. In concluzie, asa fotbal asa arbitrii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  05 August 2017, 09:53

s-au dat cartonase rosii si pentru gesturi obscene ale jucatorilor catre spectatori, astfel de gesturi nu au ce cauta pe un teren de fotbal

Vezi toate comentariile (20)
Comentează