FOTBAL  »  Superliga  »  REZILIERE

Scandal în toată regula în Liga 1 » Încă un jucător important a părăsit lotul: "Antrenorule, fii bărbat, nu copil"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 16:09

După ce Stephan Acka s-a despărțit oficial de CSU Craiova, astăzi a venit rândul ca Madson, trimis la echipa a doua la finalul lui februarie, să părăsească echipa olteană. 

Conform TV Dolce Sport, oficialii lui CSU Craiova au decis să-i rezilieze contractul jucătorului care evolua pentru gruparea olteană din 2014.

"Stau și mă uit la situație, ești trimis la echipa a doua, mă întreb care este explicația. Nu ți se răspunde, nu te respectă, dar vor să-i respecți. Antrenorule, fii bărbat, nu copil. Când am jucat contra lui Dinamo tu știai că nu eram apt. Am fost să ajut echipa. Am avut ruptură și am astat trei luni și tu nu ai venit să ceri scuze.

Am dat totul pentru această echipă și nu pentru bani, pentru că am avut oferte mai bune. Am respectat, dar nu am fost repectat în acest an. Președintele mi-a spus că-mi va termina cariera. Patronul echipei a spus la televizor anumite lucruri care m-au deranjat. A uitat că anumiți jucători erau la zi cu salariile, iar alții nu primiseră de două luni. Și așa eu am jucat!

La meciul cu Voluntari, când am bătut cu 5-0, tu, antrenorule, ai dat mâna cu cei care au jucat, dar la cei de pe bancă nici măcar nu te-ai uitat! Cine trebuie să-și ceară scuze, eu?", a fost mesajul postat de Madson în urmă cu câteva zile pe o rețea de socializare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
116318208879996
Costica Costica  •  25 Martie 2017, 09:58
Postat de gabryel28 pe 24 Martie 2017, 18:43

Mentalitatea comunista a *** PSD! Oricum clona politica *** are zilele numarate

ba *** dute si rezista in piata ba hu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  24 Martie 2017, 19:02

Madsoane, nici nu știi ce-ai pierdut. Dacă rămâneai , în patru ani îți dubla olguța salariul. Plus voucher de vacanță, normă de hrană...

gabryel28
gabryel28  •  24 Martie 2017, 18:43

Mentalitatea comunista a *** PSD! Oricum clona politica *** are zilele numarate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează