FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Banderola buclucaşă » Daniel Pancu se revoltă: "Cred că asta trebuia să conteze"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 12:02

Deşi Rapid s-a impus în faţa Oţelului, scor 2-0, nu toate au mers excelent aseară în Giuleşti. Daniel Niculae a purtat banderola de căpitan, iar după ieşirea de pe teren i-a fost cedată lui Nicolae Vasile.

Iniţial, atacantul ar fi vrut să o pună pe mîna lui Daniel Pancu, însă acesta a refuzat categoric, iar după meci a explicat motivul.

"Este o discuţie încheiată de ceva vreme. Sînt lucruri şi situaţii în viaţă cînd nu poţi să fii varianta de rezervă sau varianta a doua. Pentru mine era foarte clar, nu vreau să supăr pe nimeni, nici nu discut pe această temă.

A doua opţiune nu pot să fiu eu, cînd este vorba despre căpitanul Rapidului. Sînt cel mai vechi din lot, cel mai experimentat şi cred că asta trebuia să conteze.

Nu este nici o problemă, este decizia antrenorului, luată în cantonament şi trebuie să o respectăm cu toţii", a zis Daniel Pancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
bebe_scu
bebe_scu  •  25 Martie 2015, 14:58

As avea un raspuns pentru TALPAIADULUI : Aceasta este cu adevarat echipa te citez:"Hai ssicctirr jjegguriilor cu echipa voastra de tttzziiggganni! Lacatus, Ilie Dumitrescu, Sabin Ilie , Geo Panait ,Didi Prodan,Danciulescu, Claudiu Raducan, Trica Eugen, Lutu, Dica, Cristocea, Paraschiv, Petre Marin, Tanase, Banel Nicolita...

talpaiadului
talpaiadului  •  23 Martie 2015, 12:50
Postat de godot pe 22 Martie 2015, 14:10

Teoretic, nimic, practic, tot. Rapid nu doar ca vorbeste, dar se legitimeaza aporoape obsesiv prin "spirit, traditie, valori, culori, permanenta, legaturi de suflet". Isi scuza esecul major din ultimi... dintotdeauna, pretextand ca pentru ei conteaza alte lucruri decat rezultatele. Conteaza valorile rapidismului, exprimate prin jucatori care inteleg si reprezinta un spirit inaccesibil celorlati...

Spiritul Rapidului este manifestat in cea mai pura forma de catre suporterii din tribune, care arunca cu pungi cu fecale si urina in adversari. Hai ssicctirr jjegguriilor cu echipa voastra de tttzziiggganni!

gazistu
gazistu  •  23 Martie 2015, 09:30

lu daniel pancu ii ciuda ca nu mai poate si deaia se tot leaga de banderola aia, cum ca daca e capitan sigur trebuie sa fie si titular, cam asta ar vrea el sa zica!!! :)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează