FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandal intern la Steaua? MM și Reghe, contre din cauza lui Sânmărtean! Mesajul postat de soția antrenorului: "Nu este normal să pătăm imaginea unor băieți care au dat totul"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 11:41

Deși părea că la Steaua totul merge conform planului, relația dintre Mihai Stoica și Laurențiu Reghecampf pare a fi devenit tensionată.

Antrenorul Stelei insistă pentru aducerea lui Lucian Sânmărtean, 36 de ani, dar directorul sportiv se opune cu vehemență. În plus, Stoica l-a și criticat pe mijlocaș.

"Sânmărtean nu poate ajuta Steaua pentru că nu poate face ambele faze. Și dacă îmi aduc aminte... ce s-a câștigat cu Sânmărtean?! A luat «roșu» în finala Cupei cu Astra. În Supercupă n-a jucat. În dubla cu Ludogoreț nu ne-am calificat. În primăvara europeană cu Dinamo Kiev nu ne-am calificat, iar acele 3 goluri au fost luate într-un fel (n.r. Sânmărtean a greșit la toate"
Mihai Stoica, aseară la Digi

După aceste declarații, soția lui Reghecampf, care este și impresarul lui Sânmărtean, a reacționat și l-a criticat pe MM pentru declarațiile date.

"Haideti sa ne intelegem: eu sunt agent FIFA si in orice context, oricum, oricand si prin orice mijloace o sa-mi apar jucatorii in fata oricui. Sunt mandra ca ii reprezint pe acesti fotbalisti si nu voi permite niciodata, nimanui, nici macar familiei mele sa vorbeasca urat despre ei. Mai ales cand stim cu totii ca acesti oameni au facut o colectie de lucruri bune pentru Steaua, iar stralucirea prestatiilor lor din ultimii ani ne provoaca indiscutabil amintiri memorabile.

Aud ca Sanmartean n-a facut mare lucru la Steaua. Dincolo de contributia activa la trofeele castigate in ultimii doi ani, sa nu ne facem ca uitam faptul ca la primele sale 14 meciuri in Liga 1 la Steaua, Lucian Sanmartean a oferit colegilor sai 12 pase decisive! Prin fantezia sa, prin mijloacele sale naturale, prin gratia cu care si-a condus colegii din teren, prin spectacolul uimitor oferit iubitorilor fotbalului, Lucian a semnat un testament orbitor pentru toti fanii Stelei din tara si de peste hotare si ... credeti-ma, nu sunt deloc putini! Sosirea sa la Steaua a permis iubitorilor fotbalului sa observe ca talentul in cea mai pura forma a sa, se poate inca lipi de fotbalul romanesc. Prestatiile sale entuziasmante au redat stelistilor si romanilor in general, speranta ca talentul natural n-a murit inca in interiorul unui fotbal pregatit deja de un deces prematur. Este probabil cel mai mare talent al Romaniei de la Gica Hagi incoace si merita ceva mai mult respect nu doar pentru fotbalistul urias care este ci si pentru caracterul sau extraordinar.

Lucian Sanmartean nu mi-a cerut sa se intoarca, Lucian Sanmartean nu a cerut sa revina la Steaua. Daca eu, Anamaria, vorbesc ceva la Palat cu patronul Gigi Becali, o fac in calitate de prieten, de apropiat si sunt lucruri pe care nu le stie nimeni nici macar sotul meu. Ne sfatuim, nu mi-e rusine sa spun ca invat de la omul care conduce Steaua si ca imi face chiar placere sa port aceste discutii. Discutii care raman insa inchise intre usile Palatului din Aleea Alexandru. Raman intre mine si Gigi Becali. Sa nu uitam ca desi avea 35 de ani si intra in ultimele luni de contract, Lucian Sanmartean a adus bani Stelei prin transferul sau, asta dupa ce-si lasase deja o urma adanca in inima fiecarui suporter stelist!

Alexandru Bourceanu e un alt nume pentru care ma voi bate mereu. Capitanul! Gladiatorul! Omul care a insemnat atat de mult in era moderna pentru Steaua. Fotbalistul transformat rapid intr-o manusa de fier cu care Steaua Bucuresti palmuia violent si sangeros atacurile reunite ale adversarilor. Scutul de protectie imbracat in ros-albastru, omul care a venit in 2011 pentru a vindeca de insuficienta defensiva o echipa nascuta si crescuta intr-un aplomb ofensiv fara egal in Romania. Un baiat extraordinar, un caracter impresionant care a avut un debut exceptional la Trabzonspor, dar si ghinionul teribil al unei accidentari care l-a scos apoi din ritm si din circuit. Alex s-a intors acasa cu sufletul deschis si fara pretentii, pentru ca e stelist si pentru ca stie ca inca poate ajuta prin tot ceea ce el ofera: sacrificiu dus la extrem, spirit de lupta, atitudine, calitate profesionala si umana.

Nu este cazul sa ne atacam proprii jucatori. Nu este deloc contextul potrivit sa lovim in propria familie. Nu este normal sa le patam imaginea unor baieti care au dat totul pentru Steaua si care au condus acest club pe drumul cel mai scurt si mai sigur catre performanta. Cand se intampla asta, eu, Anamaria Prodan Reghecampf sunt aici si ii voi apara mereu. Pentru ca stiu ca merita, pentru ca stiu ca nu si-au spus ultimul cuvant si pentru ca sunt tare mandra de fiecare dintre ei!" Anamaria Reghecampf, pe Facebook

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (39)
romelo777
romelo777  •  28 Mai 2016, 18:41
Postat de Stoica Ionel pe 28 Mai 2016, 16:48

Ai o parere prea buna despre tine?

pe ce sectie esti frustratule?

931319036902966
Stoica Ionel  •  28 Mai 2016, 16:48
Postat de romelo777 pe 28 Mai 2016, 15:38

mm,un personaj penibil dintotdeauna!un parvenit si un fals!zero si ca om si ca om de fotbal!

Ai o parere prea buna despre tine?

931319036902966
Stoica Ionel  •  28 Mai 2016, 16:46
Postat de ungurul_vesel pe 28 Mai 2016, 16:44

gsp si puscaria o sa ingroape Romania!

Nu e treaba ta, nu ai ce face? Te gadila inteligenta?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează