FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Se clatină prietenia dintre Șumudică și Becali » Antrenorul s-a enervat după dezvăluirile lui Gigi: "De ce face aşa ceva!?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 decembrie 2017 15:11

Gigi Becali a acuzat ieri că Denis Alibec "s-a dat lovit" pentru a nu evolua la FCSB și a susținut că a aflat această informație prin intermediul unui prieten al lui Șumudică. Totuși, fostul antrenor al atacantului susține cu totul altceva.

Șumudică a răspuns afirmațiilor făcute de Becali și a declarat că patronul celor de la FCSB l-a sunat după meciul cu Voluntari, când Alibec a avut o ieșire nervoasă, pentru a discuta cu jucătorul (detalii AICI).

"Am rămas surprins să citesc că nu ştiu ce prieten de-al meu ar fi spus că Alibec mi-a transmis mie că el nu mai joacă pentru ăştia, pentru FCSB. Că s-ar da lovit. Chiar nu-l înţeleg de ce face aşa ceva!?

Ştiţi când am vorbit ultima oară cu Denis? Când m-a rugat Gigi, după incidentele de la Voluntari, să-i spun să se liniştească şi să-şi bage minţile în cap. Deci acum vreo lună şi jumătate", a explicat Şumudică, citat de TV Digi Sport.

Antrenorul lui Kayserispor l-a provocat pe Gigi Becali să dezvăluie numele prietenului care i-ar fi oferit informațiile referitoare la discuțiile cu Alibec.

"Eu n-am nicio problemă, să-l numească pe acel prieten care a auzit o asemenea gogomănie şi să-l văd că susţine asta. Dar n-are cum, pentru că nici nu este adevărat.

Denis este disperat să joace. Şi la antrenamente, una, două el voia să trecem la miuţă. Şi moare de ciudă când pierde, se află într-o competiţie permanentă, iar dacă ar putea să joace, sunt sigur că ar face-o", a concluzionat Șumudică. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Decembrie 2017, 09:34

Cati prieteni mai are ciobanul asta ? Inafara de Sumudica si de sefii Botosaniului ? Si pana la urma urmei cu cati este prieten adevarat? Nici macar cu Hagi pe care dupa ce l-a ajutat la dat la TAS. Niste oameni fara caracter si dirijati doar dupa mirosul banilor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  16 Decembrie 2017, 07:26

pai daca ai grija altuia STII vorba romaneasca drumul lung si grija altuia ai grja de t*** spatele sau cum vrei dar lasa fcsb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Decembrie 2017, 17:59
Postat de Barbu Constantin pe 15 Decembrie 2017, 16:55

sumudica incearca cu disperare sa repare greseala pe care a facut-o in legatura cu alibec iar asta devine hilar.

Ei ce să-ți povestesc!!! Eu ca și marea majoritate a suporterilor cred că Becali este *** ***** , un mincinos și un îmbărligător și tu știi (sau ar trebui să știi) asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează