FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Scandal între antrenori în Liga 1: „Lipsă de etică! Mi-a sunat staff-ul, a contactat jucătorii în numele clubului meu”

Badea acuză că Poenaru a contactat jucătorii de la UTA, înaintea să semneze contractul
Badea acuză că Poenaru a contactat jucătorii de la UTA, înaintea să semneze contractul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 mai 2022 17:16 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 17:30

Ionuț Badea (46 de ani) spune că Ilie Poenaru (45 de ani), înlocuitorul lui pe banca celor de la UTA, a arătat „o lipsă de etică” în negocierile cu formația arădeană. 

Luni, Ilie Poenaru a fost prezentat oficial la UTA. Ionuț Badea, omul pe care l-a înlocuit, consideră că a fost lucrat pe la spate și a lansat o ofensivă publică. 

A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”
RAPID
A pornit ofensiva de la prima conferință » Dan Șucu, ironie către Nelu Varga la prezentarea la Rapid: „Nu știu ce afaceri are. Nu am auzit de el ca om de afaceri”

Ionuț Badea, atac la Ilie Poenaru: „Mi-a sunat un membru din staff!”

„Inițial, odată cu venirea așa-zișilor noi acționari, gândurile s-au dus mai mult către zona asta de a nu continua, pentru că deja ar fi avut un antrenor pregătit. După care, lucrurile s-au mai simplificat. Era evident pentru mine după ce a făcut noul antrenor conferința de presă că el a semnat chiar și înaintea mea, însă a avut două echipe la activ și nu putea să antreneze în momentul ăla.

Au fost niște semnale date inclusiv de noul antrenor. Cu trei săptămâni înainte să se termine campionatul, mi-a sunat un membru din staff să îl întrebe dacă va continua cu el. Eu spun ce semnale am avut eu. A vorbit în numele clubului contactând jucători, întrebându-i dacă vor să vină la UTA Arad.

Astea sunt chestiuni care țin de etică. L-am și văzut vorbind că s-a retras din cursa pentru FC Argeș după ce Prepeliță a atins play-off-ul. Mi se pare o lipsă de etică”, a spus Ionuț Badea, la „Liga Digisport”.

16 meciuria stat Ionuț Badea pe banca celor de la UTA. A câștigat 7, a remizat de 4 ori și a pierdut 5 partide

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 25 mai » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Voluntari se pregătește pentru noul sezon » I-a prelungit contractul antrenorului Liviu Ciobotariu

Moment istoric pentru Dinamo: 13.000 de bilete vândute în 48 de ore pentru returul cu U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Coras1964
Coras1964  •  25 Mai 2022, 20:55

D-!!!!! n!!!!! !! !!!! ! !!!! u-l badea nu știe sa piardă! Toată lumea știa ca va fi schimbat doar dansul iar acum face exact un circ de mai mare rasul! Când s-a terminat meciul ultim de-acasă cu Mioveni ul, suporterii l-au chemat la salut dar acest individ a plecat la sănătoasă, deșii tot stadionul ii cerea demisia!

dada05
dada05  •  25 Mai 2022, 17:49

Tu esti ultimul care ar trebui să vorbească de etică ! Si...vin cu argument ! Discursurile din vestiarul echipei U Cluj fară să ai nici o atributie , nici o functie ! Ai facut conferinte de presă (organizate de tine ) fara să fi fost numit in nici o functie ! Ai vorbit in numele clubului dar nu aveati nici o legatură cu clubul (contractual,spiritual,profesional) ! Etic era să nu faci declaratii pana nu aveai un contract ! Uiti repede si mai grav e că lucruririle inventate de tine te deranjeaza ! Jenant !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează