FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

Scandal la Dinamo » Fanii au împînzit zidurile stadionului cu mesaje de protest la adresa conducerii!

Imagine cu unul dintre mesajele de protest ale fanilor dinamoviști
Imagine cu unul dintre mesajele de protest ale fanilor dinamoviști

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 noiembrie 2014 12:57

Fanii lui Dinamo sînt supăraţi din cauza situaţiei în care se află echipa şi a  deciziilor luate de acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă, reproşîndu-i acestuia că nu investeşte suficient pentru a forma o echipă competitivă.
Suporterii şi-au exprimat nemulţumirile pe zidurile stadionului din Ştefan cel Mare, pe care au scris cu spray mesaje la adresa conducerii.

Dinamo l-a numit interimar pe Ionel Dănciulescu, pînă în iarnă, după plecarea lui Flavius Stoican. Anul acesta mai are de jucat cu Gaz Metan (d), Petrolul (a) şi Astra (d) în campionat, şi U Cluj în Cupa Ligii, pe teren propriu. Echipa se află momentan pe locul 6, cu 22 de puncte în 14 meciuri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 04:19

si eu mazgalesc ceva pe acest "wall" : FORZA DINAMO !

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 03:38
Postat de dinamo_rusinea_europei pe 14 Noiembrie 2014, 14:26

Un singur mesaj amarat acolo, iar gsp-ul "Fanii au împînzit zidurile stadionului " :)))

exact, esti tu prost, dar nu pe toate clonele. desigur, incercai sa provoci reactii. dupa cums e observa te-ai certat doar cu alte clone ale tale si cam atat.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 03:35
Postat de zecs93 pe 14 Noiembrie 2014, 14:07

incet-incet alti bolanvi cum spuneau ca suntem spalati pe creier vom porni un razboi total cu conducerea actuala, daca nu baga bani negoita si nu a venit cu intentii bune sa plece in pizd333 masii de unde a venit !!! Va incepe al 3 razboi mondial daca anghelache si cu negoita nu ne scot din rahatu in care suntem, sa se gandeasca bine ca aici nu e Chiajna,Viitorul sau Corona, echipe fara suporteri sau fara traditie, NEGOITA, daca te joci cu focu te vei arde :)))

tu poti sa te joci cu masinutele in continuare.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează