FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, 20:30, DIGI, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Scandal la Dinamo înainte de derby-ul cu Steaua » Apar primele nemulțumiri în lotul "câinilor"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 12:05

Deși Dinamo trece printr-o formă foarte bună, nu totul este roz la formația lui Mircea Rednic.

Dinu Gheorghe, fostul președinte al "câinilor", a vorbit despre echipă și spune că sunt anumite probleme interne.

" Andrei Marc este nemulțumit de Rednic și de faptul că nu joacă. El crede că merită o șansă. Mircea Rednic cred că are suficientă minte și experiență încât să îi arate lui Marc că mai contează pentru el", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

În prima parte a sezonului, Andrei Marc a fost titular incontestabil și a jucat 19 meciuri. După reluarea sezonului, Marc a început toate meciurile ca rezervă a lui Puljici și a jucat 22 de minute cu FC Botoșani și 15 cu Chiajna. La meciul cu Astra, Marc a fost rezervă neutilizată.

2 goluri 
are Marc în acest sezon

Astăzi, Dinamo și Steaua se vor duela în manșa tur a semifinalelor Cupei României. Meciul va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe Digi, Dolce, ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (61)
zecs93
zecs93  •  04 Martie 2016, 02:49

Momentan Puljici-Mevlja sunt stoperii mai in forma, stiu ca la ultimu meci in care a jucat Marc, a facut o mare chifla !!! Ce nustie Dinu Gheorghe este ca intr-un meci de fotbal nu pot sa joace toti jucatorii din lot !!! Marc va mai avea sanse, doar este fundasu nostru de viitor, oricum mai ales ca sistemu asta de play-off vor aduce multe meciuri deci implicit si accidentari sau suspendari din partea jucatorilor echipelor angrenate in competitie !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Martie 2016, 16:31
Postat de conasu_boeru pe 03 Martie 2016, 16:25

Deci tu ai probleme grave...eu nici nu am cont de facebook !!!!!

Nici eu. Ar trebui sa facem un club al celor care n-au un astfel de cont... Gsp, digisport si facebook ar fi fost prea mult pentru nervii mei! :)))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Martie 2016, 16:25
Postat de bogdangeorge84 pe 03 Martie 2016, 14:24

La multi ani de 1 martie, conasule, sa-ti aduca primavara o albie de dragoste si iubire, ca tare imi place poza ta de pe facebook cand esti imbracat in echipament 100% original nike de stelist. Sa nu faci dus dupa! ramai asa, POOOOPICI!

Deci tu ai probleme grave...eu nici nu am cont de facebook !!!!!

Vezi toate comentariile (61)
Comentează