FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Scandal la FCSB! Un jucător îl acuză pe Argăseală că l-a amenințat: "Mi-a zis că nu voi mai juca atât timp cât el e la echipă! E un circ și un calvar"

Alexandru Aldea
Alexandru Aldea

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 14:04

Fundașul Alexandru Aldea, 22 de ani, se află într-o situație dificilă la FCSB și este în conflict cu șefii clubului.

Aflat la echipa roș-albastră de când era junior, fotbalistul refuză să renunțe la contractul cu FCSB în termenii propuși de echipa roș-albastră și spune că a fost amenințat de Valeriu Argăseală, președintele echipei, că nu va mai juca la FCSB.

Eu sunt de la 8 ani la Steaua şi de la 19 ani sunt în angrenajul echipei mari. Dar de un an şi jumătate trăiesc un adevărat calvar. Domnul Argăseală m-a chemat să îmi propună rezilierea contractului. Mi-a spus că niciun antrenor de la echipa mare nu are nevoie de serviciile mele. Eu i-am spus că accept propunerea dânsului doar dacă mi se plătesc salariile până la sfârşitul contractului. Sau măcar să mi se dea măcar o parte din aceşti bani. Eu nu câştig la Steaua nici măcar 3.000 de euro pe lună, dar domnul Argăseală mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici un ban. În astfel de condiţii eu nu semnez nici o reziliere.

Domnul Argăseală s-a enervat şi m-a ameninţat. Mi-a spus că atât timp cât el este președinte la Steaua eu nu o să mai joc niciodată nici măcar la echipa a doua. Mi-a spus că nici măcar nu am voie să mă antrenez cu echipa a doua. Mă pregătesc de unul singur, dar mă chinui mult. Antrenorii de la Steaua 2 mi-au spus că îmi înţeleg problema dar că nu au ce să îmi facă. Mi-au spus că au şi ei ordin de sus.

Nu mi-am permis să îl deranjez pe Mihai Stoica cu problema mea, dar cred că sunt pe cale să o fac. Am nevoie de ajutorul dânsului. Eu mai am contract cu Steaua încă doi ani, dar nu mai suport un asemnea calvar şi circ. Sper să mă ajute şi să scap de această problemă. Ei vor să mă dea afară de la Steaua fără să îmi plătească şi mie măcar o sumă cât de cât acceptabilă", a spus Aldea pentru Fanatik.

1meci are Aldea la primă echipă de la FCSB, în Cupa Ligii, 2-1 cu Rapid, în sezonul 2014-2015

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
gizeh
gizeh  •  12 Septembrie 2017, 17:17
Postat de englezu pe 12 Septembrie 2017, 16:35

Argăseală, mai " specialistule ", ce aveți cu băiatul ăsta ? Dati-i banii și lasati-l sa plece ! Va împiedicați in câtva " arginți " ? Jiji ***, implica-te și rezolvă problema ! Nu știu cine are dreptate, dar ce contează pentru fcsb/Astra/viitorul câțiva firfirici ? Fiți umani, fiți toleranți, fiți domni !

Fiți ...Negoiță :)))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Septembrie 2017, 16:42
Postat de nebraska pe 12 Septembrie 2017, 15:46

E brailean din chercea,parca gorila ii spun prin cartier.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deny74
deny74  •  12 Septembrie 2017, 16:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează